Extra large asdasdad
ZINEDINE ZIDANE: - Vi har gode nyheter, sier han om Marcelo, Modric og Isco før morgendagens kamp.

Zidane: - Vi kommer inn med god form

Zidane er optimistisk før kampen mot Atlético, og kommer samtidig med gode nyheter angående skadene til Modric, Marcelo og Isco.

Zinedine Zidane møtte til pressekonferanse på Valdebebas, dagen før vi møter Atlético Madrid til et skikkelig "El Derbi Madrileño" på Wanda Metropolitano, som er bare drøye sju kilometer i avstand fra treningsfeltet til Real Madrid. Kampen sendes på Strive Sport og kampstart er 21:00.

Vi har en stor kamp i morgen, som vi ønsker å vinne. Vi vil gjøre alt for å ta med oss alle tre poengene hjem, vi endrer ingenting på det vi har gjort. Vi vet hvilke utfordringer vi vil stå opp mot i morgen, vi møter en veldig god motstander, men det vil de også.

Derbiene hans

Vi har alltid ansvaret, som spiller og som trener. Menneskene som jobber her har alltid ansvar for denne flotte klubben. Nå opplever jeg det som trener. Vi vet hva vi må gjøre, og vi er forberedt på kampen. Det er nok en seriekamp, ​​med tre poeng på spill.

Intensitet

Jeg er ikke bekymret for noe. Vi er forberedt på å gjøre det beste vi kan. Vi må fokusere på mange ting, ikke bare intensitet. Jeg tenker ikke på negativene, bare om den store kampen i morgen. Hvis vi er på fra første til siste øyeblikk, vil vi gjøre det bra.

Nøkkelen til seier

Det er så mye, i en kamp på 90 minutter kan alt skje. Vi må ha hodet kaldt og tenke på hva vi må gjøre. Atlético er en vanskelig som har god offensiv kraft, men det som interesserer meg er hva vi skal gjøre.

Keepere

Vi er alle i samme båt her. Jeg har 25 spillere og jeg vil stole på alle. Det eneste jeg ønsker er at alle skal være forberedt. Jeg må velge, og jeg vil velge min ellever. Jeg hadde ønsket å spille med 25, men det kan man ikke.

Kunne noen på Atlético hatt en plass i Madrid?

Det var det samme spørsmålet for to år siden. Jeg vil ikke gå inn på den slags. Jeg har de beste spillerne og tenker bare på dem, men jeg respekterer de andre.

Rodrygo

Vi vet hva vi vil gjøre med ham. I dag trente han med Castilla og i morgen skal han spille med dem. Han er en førstelagsspiller, jeg er glad for det som skjedde her om dagen, men vi vil ta det med ro. Avgjørelsen hadde blitt tatt før. I morgen spiller han for Castilla, og han er strålende fornøyd.

Hazard

Vi kjenner den spilleren vi har. Når som helst vil han svare. Det gjorde han i Sevilla. Selvfølgelig forventer alle mer av ham, og det vet han. Vi er med ham, og han er med oss. Vi må ta kamp for kamp, for han vil helt sikkert være den spilleren vi ønsker at han skal være til slutt.
Denne typen spillere er forberedt på disse kampene. Jeg er ikke i tvil om Hazard eller resten av spillerne. Vi tenker kun på utfallet i morgendagens kamp. Vi vet det vil være vanskelig å få med seieren hjem og vi må være på fra start til slutt. Vi må være forberedt. 

Atlético, laget av folket

Jeg kommer ikke til å gå inn på disse tingene. Her står folk tidlig opp og jobber hardt. Det er det samme for alle. Jeg har ikke tenkt å endre det faktum at folk sier at denne klubben er rik og Atlético er "laget av folket". Real Madrid ønsker å være stolte av spillerne sine, og det er det vi skal prøve å bevise.

Kampen i sesongoppgjøringen mot Atlético

Det har ingenting med dette å gjøre.

Marcelo, Modric og Iscos rehabilitering

I morgen får du se. De er alle bedre, det er gode nyheter. Vi får se hvordan vi gjør det. De tre har trent med oss. ​

 Lucas Vázquez

Han ser bra ut for meg, det er helt sikkert.

 Rodrygo og Vinicius Jr.

De er helt forskjellige, men begge er gode. De spiller annerledes. De ønsker å komme videre og forbedre seg. De er fortsatt veldig unge.

Møtet med Simeone

Alle har sin rolle. Han gjør tingene sine, og jeg gjør mine. Som du sier, han studerer motstanderne mye, men alle andre gjør det, på hver sin måte. I morgen er det en kamp mellom Real Madrid og Atlético.

Benzema og Casemiro

Du spør meg om to spillere, men det som interesserer meg er laget. Karim er viktig for laget, men ikke bare for målene hans. Casemiro gir mye balanse, men heller ikke bare det. Alle bidrar med sitt.
Pmn6