Extra large  av11400
SPILLERVURDERINGER: Det ble kun et poeng mot byrivalen i El Derbi, selv om de kontrollerte hele kampen.

Spillervurderinger: Atlético Madrid (B)

Det endte med et målløst El Derbi på Wanda Metropolitano lørdag kveld.

Atlético Madrid 0-0 Real Madrid
Wanda Metropolitano, Madrid
LaLiga Santander, runde 7
Lørdag 28.september, kl:21.00

Det var Real Madrid som styrte kampen fra første sekund på Wanda Metropolitano lørdag kveld, men tross mer ballbesittelse enn motstanderen så ble det få sjanser i den første omgangen. Dette gjaldt også vertene som skapte særdeles lite, hvilket ledet til 0-0 da lagene gikk inn i garderoben ved halvspilt kamp. Heller ikke den andre omgangen ble et fyrverkeri, begge lag skapte lite, og selv om Real Madrid hadde den største sjansen så var Oblak bunnsolid. Dermed endte det med poengdeling mellom de to byrivalene i sesongens første El Derbi. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (5): Får omtrent ikke noe mot seg gjennom hele kampen, og får en tidvis meget lett kamp mot sin gamle arbeidsgiver. Er trygg i feltarbeidet, og har en god inngripen på et hardt innlegg fra Trippier, men utenom dette blir han sjeldent satt på prøve. Holder nullen, hvilken er positivt. 

Dani Carvajal (6): Er bunnsolid defensivt gjennom hele kampen, hvor han har full kontroll på de som kommer hans vei, om det er Felix, Vitolo, Koke eller noen andre. Duellsterk og samtidig løpssterk. Offensivt så sliter han dog noe mer, hvor innleggene ikke sitter i det hele tatt. 

Raphaël Varane (7): Står utrolig støtt gjennom hele oppgjøret, hvor han er i alle dueller, og samtidig markerer han alltid en motspiller inne i boksen. Rydder opp de gangene de glipper i forsvaret, enten det er gjennom press, gjennom en duell, eller grunnet sin hurtighet. Spiller prikkfritt defensivt i kveld. 

Sergio Ramos (6): Gjør ingen svak kamp i kveld kapteinen, hvor han er utrolig solid med ball i beina da han fordeler den rundt til hele laget. Som vanlig er han også en bauta i feltet, spesielt på defensive dødballer. Har noen dueller hvor han fullstendig overkjører motstanderne, men har samtidig noen hvor han blir sendt på luftetur grunnet svak posisjonering. 

Nacho Fernández (7 BB): Midtstopperen gjorde en ok jobb på back mot Osasuna i forrige kamp, men tar det til nye høyder i kveld. Har full kontroll på de som kommer opp langs kanten stort sett hver gang, og samtidig er han en ekstra trygghet på dødballer, spesielt defensivt. I tillegg må det nevnes at han har flere gode bidrag offensivt, hvor han omtrent er den eneste som treffer med innleggene. Banens beste i kveld, hvilket er godt å se etter en meget svak sesong i fjor. 

Federico Valverde (6): Spiller en kamp på det jevne hvor han løper utrolig mye, og samtidig gjør han en god jobb med å bryte opp spillet til motstanderne. Noe som muligens overrasker litt denne kampen er de tekniske finessene, og de flotte langpasningene han drar frem, hvilket er positivt å se når han opptrer i rollen som indreløper. 

Carlos Casemiro (7): Gjør nok en gang jobben sin utmerket, hvor han ødelegger spillet til motstanderne på alle mulige måter. Han presser hardt, han takler hardt, han går all-in i dueller, og kommer som oftest seirende ut av de. Binder sammen forsvaret og midtbanen på en mesterlig måte, hvilket gjør det vanskelig for mostanderne. 

Toni Kroos (6): Styrer tempoet i kampen, fordeler baller med bravur og som vanlig er han motoren i laget. Får ballen til å flyte fra side til side, og samtidig fremover i banen ved enkelte tilfeller. Jobber enormt denne kampen, både offensivt og defensivt, men dessverre sitter ikke dødballene i det hele tatt denne kampen. De er rett og slett svake. 

Gareth Bale (5): Virker som om han er 'på', og vil mye, men han får ikke veldig mange baller å jobbe med, og de han får er som oftest langt ute til siden, uten store håp om suksess. Har et par innlegg, og et par skuddforsøk, hvor blant annet et av de burde endt opp nærmere nettmaskene. Helt ok kamp. 

Karim Benzema (4): Jobber hardt gjennom hele kampen, og faller tidvis veldig langt ned i banen for å hente ballen, men får ikke mye å jobbe med. Har nesten ikke avslutninger på mål i hele kampen, sett bort ifra en heading som er meget solid, men Oblak gjør jobben vanskelig for han. 

Eden Hazard (2): Fryktelig svak kamp av belgieren. Får ingenting til å stemme, uansett om det er pasninger, driblinger eller kombinasjonsspill. Virker utilpass i systemet til Real Madrid, og får absolutt ingen flyt på noen ting som helst. Må heve seg noen hakk i neste kamp. 

Innbytterne: 

Luka Modric (5): Kommer inn for å få litt fart på kampen, og ballen beveger seg noe hurtigere, men det resulterer dog i lite. Har noen flotte detaljer som en frekk luke, men ellers er det lite. Godt å se han tilbake i aksjon etter skade. 

James Rodríguez (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Luka Jovic (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Hva er dine tanker om vurderingene? 

Pmn6