Extra large skjermbilde 2019 07 06 kl. 01.09.51
SJEFEN: Zidane mente laget fortjente mer enn et poeng borte mot Atletico.

Zidane: - Vi fortjente mer

Zidane svarte på spørsmål fra pressen etter 0-0 mot Atletico Madrid.

Zinedine Zidane dukket opp i presserommet på Metropolitano for å snakke om uavgjortresultatet i Madrid-derbyet. Zidane diskuterte spillerne sin innsats og mente laget fortjente mer enn et poeng. 

"Det var en veldig solid innsats, det har vært viktig å gå ubeseiret i de tre siste kampene", fortalte Zinedine Zidane.

Jeg må gratulere spillerne fordi vi igjen var solide, vi holdt nullen og så solide ut defensivt. Vi manglet litt offensivt, men vi jobber med det. 
Når det er 0-0, kan man alltid ta mer risiko, men vi fokuserer på det, og jeg er sikker på at vi vil forberede oss i den offensive delen av spillet. Atletico var solide defensivt og gjorde det svært vanskelig for de offensive spillerne våres. Vi kunne fort stukket av med alle poengene i kveld. 

Hazard

Vi støtter han og han gjorde en god jobb. Vi skapte ikke mange sjanser, men må fortsette å prøve og forbedre oss. Vi fokuserer på arbeidet vi gjør som et lag. 

Intensitet

Vi vet hvor viktig det er å bringe intensitet til hver eneste kamp, men i dag var nøkkelen vår soliditet. Laget vårt var veldig solide og hadde upåklagelig innsats. De skapte nærmest ikke en eneste sjanse og det var avgjørende. Vi manglet litt i den offensive delen og må bli bedre. Vi er aldri helt fornøyde med et poeng og vi må tenke på neste kamp. 
Hvis vi fortsetter å være like solide defensivt og blir bedre offensivt, da blir vi vanskelig å møte. Det er viktig å være ubeseiret i vår tredje kamp på rad, og vi må fortsette å jobbe hardt- Vi jobber på og henter poeng. Laget er i god form og spiller bra. Vi er flinke til å presse på motstanderens halvdel, og vi leverte en veldig solid kamp. 

Benzema

Kampen ble avgjort av Oblaks gode redningen etter Benzemas solide heading. Vi møtte en god målvakt i kveld, og det må du akseptere.

Valverde

Valverde hadde en god kamp, og jeg tok ha, av til slutt fordi han hadde ubehag i leggen. Han trykket inn på motstanderens halvdel, og jeg er fornøyd med prestasjonen hans.

Bale

Han har det bra. Han er her og gjør det veldig bra. Vi vet at vi kan gjøre ting bedre individuelt i angrep.

Hva synes du om kampen mot Atletico?

Pmn6