Extra large ramos 2
SERGIO RAMOS: Ramos spilte kamp nummer 40 mot byrivalen i Madrid.

Ramos: - Det var en veldig fysisk kamp

Madrid spilte uavgjort mot Atletico Madrid i går og for Ramos var dette kamp nummer 40 mot byrivalen.

Ubeseiret

Det var en utrolig fysisk kamp og Wanda er en av de tøffeste stadioene å spille på. Vi holdt nullen og skapte flere sjanser. Heldigvis er vi fortsatt ubeseiret så langt og det må vi fortsette med.

Nåværende form

Dette har vi jobbet med, flyt og organisering defensivt. Hvert poeng vi kan få er viktig, men det føles ut som at vi skulle fortjent mer etter kampen.

Praten med dommeren

Jeg snakket med han angående kortene. Atletico gjorde flere feil, men vi fikk allikevel flere kort, men det er en annen sak. 

Nacho fikk også sagt sitt

Vi ville ta tre poeng idag, men det er bra å ta tre poeng fra et såpass sterkt lag. Til syvende og sist vil dette poenget telle mye. Vi var også gode defensivt og har bedre kontroll bak. Nå er også Champions League tilbake og vi ønsker å gjøre opp etter kampen mot PSG. Det blir viktig å vinne foran fansen på tirsdag.

Courtois ble også intervjuet etter kampen.

Vi kunne ha vunnet idag, men uavgjort er ikke dårlig. Vi hadde en god sjanse med Benzema sin heading og de hadde en god mulighet med Trippier sitt innlegg, som jeg reddet.

Redninger og mål i mot

Ikveld ble det ikke skapt mye muligheter, men på tirsdag må vi vinne. Vi forsvarer oss med 11 mann og angriper med 11 mann.  Vi presset bra etter at vi mistet ballen, som mot Sevilla og Osasuna. Jeg vet hva jeg har gjort dårlig og hva jeg har gjort bra.

Hazard?

Han må finne rytmen. Han gikk 4-5 uker uten å spille og trene spesielt godt. Han har kommet inn nå som det er mange kamper, men vil fortsette å vokse med laget.
Pmn6