Extra large  he15952 hthumb
PRESSEKONFERANSE: Eden Hazard på pressekonferanse dagen før kampen mot Club Brugge.

Hazard: - Her handler det om å vinne

Eden Hazard møtte til sin første pressekonferanse i Real Madrid, der han snakker om sine forventninger i Real Madrid-trøyen.

Tidenes dyreste overgang til Real Madrid, Eden Hazard møtte til pressekonferanse etter treningen mandag formiddag. Fokuset er morgendagens kamp mot Club Brugge i den andre runden av gruppespillet i Champions League. Det blir hans debut på Santiago Bernabéu i Champions League.

Det blir min Champions League-debut på Santiago Bernabéu i Champions League, og jeg håper på mange mål og en seier. Det blir ikke en enkel kamp, det vil være vanskelig, men etter å ha tapt i Paris må vi vinne imorgen. Vi vil gjøre vårt beste for å vinne kampen i morgen.
Jeg skal være ærlig. Det er sant at folk forventer mye av meg, men jeg forventer mye av meg selv også. Jeg kan bedre. På trening er en ting, men i kamper vil det alltid være noen kritikere. Det er normalt, men jeg er også kritisk til meg selv, jeg jobber hver dag for at laget kan oppnå store ting i år. Vi har en fin tropp. Alt er ikke perfekt akkurat nå, men vi leder ligaen. Akkurat nå føler jeg meg hundre prosent og håper på å gjøre mitt beste i de kommende kampene.

Formen

Jeg vet at folk forventer mye av meg, og jeg må vise nivået mitt i kamp. Folk har sett det jeg gjorde i Frankrike, Belgia og Chelsea. Nå må jeg vise nivået mitt her i Real Madrid og forbedre meg hver dag, så fansen blir stolt av meg.
 Jeg er ikke lenger skadet, og har kommet meg helt. Nå trenger bare å score mål og være den avgjørende, det er det alle forventer av meg, og når jeg begynner å score og sette sammen gode kombinasjoner i kamper, blir alt mye lettere. Bare ett mål eller en assist vil få meg til å komme i gang.

Selvtillit

Treneren forteller meg å prøve mer, å gjøre det jeg er best på. Det er jeg som må være hundre prosent på banen, gå frem og gjøre en forskjell. Når jeg har kommet i gang, vil jeg være mer involvert i hver kamp, for i fotball er det et spørsmål om selvtillit.

Presset for å spille for Real Madrid

Som jeg sa i presentasjonen min, jeg er ennå ikke en "Galactico". Jeg må være den som skal bevise at jeg kan bli en. Vi kjenner godt det siste nummeret 7 i denne klubben, og jeg må være den første til å bevise at jeg kan være den beste i verden. Kose meg på banen, gi alt på treninger og kamper. Jeg tviler ikke på evnene mine eller teknikken min, og jo mer jeg får selvtillit, vil alt bli bedre.

Vinner ligaen eller Champions League?

Begge. Når du spiller for Real Madrid, må du prøve å vinne absolutt alt. Vi vet forholdet denne klubben har til Champions League og europacupen. Når vi starter en turnering, ønsker vi å vinne den; Champions League, ligaen, cupen, alt ... Når du spiller for Real Madrid, er alt vi ønsker å vinne.
Brugge er et bra lag, de er først i sin liga og gjør en god jobb. De har spillere av høy kvalitet. Å ha Mignolet er en flott referanse. De kommer til å prøve å vinne kampen. Jeg tror ikke at det blir en enkel kamp fordi det er et belgisk lag. Vi må tenke på oss selv, og hvis vi gir hundre prosent vil vi vinne, men vi må bevise det.

Forbindelsen med brasilianere

Jeg var sammen med William i 6-7 år, og nå har jeg bare vært her tre måneder med dem, og når vi spiller sammen har jeg det bra med dem. Jeg føler meg litt brasiliansk fordi jeg er ganske teknisk. Vi kommer veldig godt overens både på og utenfor banen. Vi føler oss veldig komfortable og ser veldig mye på hverandre. Vi må være de som gir alt for å få mest mulig ut av kampen.

Kritikken og forholdet til Zidane

Vi lærer alle når vi er spillere, og treneren er Zidane. Vi lærer mye av ham, men alle trenerne mine har lært meg ting i løpet av min karrière. Nå snakker jeg med Zidane på fransk, og det hjelper meg mye. Når det gjelder kritikken, synes jeg det er normalt, det påvirker ikke meg, og jeg har aldri lagt merke til det. Jeg vet når jeg jobber godt og gir mitt beste. Folk forventer at jeg scorer tre mål i hvert kamp, men man må ha litt tålmodighet. Uansett må jeg være den som skal gi alt på trening og kamper, slik jeg har gjort gjennom hele karrièren.

Zidanes ledelse

Etter Paris-kampen ble vi skuffet fordi det var den første kampen i Champions League-gruppespillet. Vi har en tropp av veldig høy kvalitet og vi må tenke på å vinne neste kamp. Vi har erfarne spillere. Etter et nederlag vi må jobbe for å vinne den neste. Siden den kampen har vi ikke tapt, vi har vunnet vanskelige kamper i La Liga.

Tilpasning til det taktiske

På Belgia og Chelsea har jeg alltid spilt bredt til venstre eller høyre. Med Benzema og Bale kan vi spille i hvilken som helst topp plassering, treneren gir oss mye frihet, men vi må også forsvare. Når vi har ballen er vi ganske fri til å spille. Vi kan endre posisjon i løpet av kampen.
Pmn6