LEGENDEN: Iker Casillas er en spiller som har spilt for ungdomslagene til Real Madrid og senere blitt til en sann legende.

Hvordan har sesongstarten gått for ungdomslagene?

Det har vært en travel måned for ungdomslagene, Juvenil A og Juvenil B har startet sesongene sine perfekt hittil. De to lagene står med imponerende åtte seire på åtte kamper. I denne oppdateringen vil jeg snakke om måneden og gjennomgå månedens imponerende prestasjoner fra enkeltpersoner.

Juvenil A

Juvenil A topper ligaen sin på målforskjell etter å ha vunnet alle ligakampene sine i sesongåpningen. Åpningskampen mot Burgos endte 6-0 og deretter ble hjelpeløse Aravaca slått hele 9-0 av ungguttene våres. Dani Poyatos sitt lag vant også sin første UEFA Youth League-kamp for sesongen, og slo PSG 2-1 på bortebane.

Seieren i Europa mot PSG har vel vært den mest imponerende prestasjonen og ungguttene leverte en fremragende bortekamp. Det var en tøff og fysisk første omgang, kampen var svært jevn før Juvenils målvakt skulle gjøre en feil. Luis Lopez gjorde en tabbe og lot den tidligere La Masia-midtbanespilleren Xavi Simmons score og sende PSG i ledelsen før pause.

Juvenil slo suverent tilbake i andre omgang, takket være gode prestasjoner fra Jordi som satt inn utligningen og som kort tid etter satt inn Juvenils andre mål. Etter å tatt ledelsen i kampen kontrollerte ungguttene kampen, men klarte ikke å øke ledelsen. PSG kom seg til flere sjanser når kampen nærmet seg slutt, men Lopez gjorde flere avgjørende redninger for å sikre alle poengene i Paris.

Flere spillere har blitt lagt merke til denne måneden, flest spillere bak i banen til tross for at Juvenil A har levert imponerende angrepsfotball. Pablo Ramos og Sergio Santos har vært spesielt imponerende i sesonginnledningen. Santos har fortsatt sin utmerkede form fra i fjor, og start hver kamp på back så langt. Pablo Ramon har vært enestående i midtforsvaret både individuelt og som leder i forsvarsfireren.

I oktober venter ikke de tøffeste kampene i den hjemlige serien, men kampen mot Móstoler URJC forventes å bli den vanskeligste. I Europa ventes det tøffere utfordringer, Club Brugge og Galatasaray skal møte Juvenil A. Skulle de vinne disse to kampene, vil laget være i en flott posisjon til å kvalifisere seg til utslagsrundene.

Juvenil B

Juvenil B har inntatt toppen i den hjemlige serien og har en to poengs luke ned til andreplassen. Manu Fernandez sitt lag har tatt full pott hittil og den tøffeste utfordringen har vært byrivalene Getafe Juvenil B.

Dette Getafe laget var de eneste som slo Juvenil B forrige sesong og laget ønsket å slå tilbake da de møttes i serieåpningen. Juvenil tok ledelsen i andre omgang, Javi Reuda scoret etter en dødball. Getafe svarte fort og utnyttet en feil hos en Juvenil B forsvarer. Målet sørget for ville feiringer fra bortefansen til Getafe og beviste hvor mye denne kampen betyr for de som støtter Getafes ungdomsfotball.

Javier Llanco ble matchvinner for Juvenil B tre minutter før slutt. Målet var av det litt heldige slaget, men sikret tre viktige poeng i en svært spennende kamp.

Det var i denne kampen at Juvenil Bs mest imponerende spiller prestenterte seg. Marvel Garzon imponerte absolutt alle som så denne kampen. Midtstopperen var bunnsolid defensivt og viste at han har potensiale til å spille lenger opp på banen etter en målgivende i kampen. 16-åringen er egentlig en Juvenil C-spiller, men tok sjansen for Juvenil B med begge hender. Det forventes at den spennende unggutten vil få flere sjanser for Juvenil B denne sesongen og enkelte tilhengere av Juvenil A ønsker å se han få sjansen der.

Med bare den hjemlige ligaen å kjempe om, utgjør kampprogrammet ikke et like stort problem for Juvenil B som for Juvenil A. Laget vil møte tredjeplassen Moratalaz neste og vil møte de fleste topp seks lagene før slutten av måneden. Dette vil teste laget og trener Manu Fernandez, dette vil også vise om laget bør være en tittelutfordrer.

Følger du med på noen av Juvenil-lagene?