Extra large gutihaz
MAGIKEREN: Det er nok flere Real Madrid-tilhengere som drømmer om å se Guti lede Los Blancos en dag.

Guti: - Jeg drømmer om å bli trener

Real Madrid-legenden ble presentert som ny ambassadør for La Liga og tok seg tid til å snakke med pressen

Real Madrid tidligere magiker på midtbane ble presentert som ny ambassadør for La Liga. Under seremonien ble han spurt om Zidane, Real Madrid og sine trenerambisjoner. 

Er det min drøm å trene Real Madrid? Nei. Drømmen min er å bli trener, det er alt. Når jeg snakker om Real Madrid, snakker jeg som en fan. Jeg drømmer om å være trener, det er det. 

Etter et twitterinnlegg som kritiserte Zidane og teamet etter kampen i Paris, følte mange at Guti muligens posisjonerte seg for Real Madrid-jobben. Guti forklarte disse påstandene ved en kommentar om Zidane i Real Madrid. 

Ingen kommer til å gjøre det Zidane har gjort som trener i Real Madrid. Det er alltid vanskelig å komme tilbake til et lag, og litt etter litt forbedrer de seg. 

Spørsmålene vendte seg fort til den tidligere storhetstiden hans som spiller for Los Blancos og han ble spurt om hælspark assisten til Benzema.

Det er mange som spør meg om den målgivende pasningen til Benzema mot Deportivo, men favoritten min er nok den til Zidane mot Sevilla. 

Det er klart, Guti er ivrig etter å få lederrollen for en europeisk klubb. Etter hans suksess med Juvenil A har det vært interesse fra lag i andredivisjon i Spania, men Guti valgte å ta jobben som assistent i Besiktas. Etter problemene rundt klubben i Tyrkia, er Guti nå klar til å være førstelagstrener et annet sted. Det blir spennende å se utviklingen til Guti som førstelagstrener og det er nok flere som håper å se han lede Real Madrid en gang i framtiden.

Hva er ditt beste minne om Guti?

Pmn6