Extra large  1vc7011
SPILTE BRA: Toni Kroos var en av få fra Real Madrid som leverte en god kamp mot Club Brugge.

Spillervurderinger: Club Brugge (H)

Toni Kroos var kampens store gigant for Real Madrid mot deres belgiske motstander.

Real Madrid 2-2 Club Brugge
Estadio Santiago Bernabéu
Champions League, gruppespill
Tirsdag 1.oktober, kl:18.55

0-1 Emmanuel Dennis (8') - Assist: Percy Tau
0-2 Emmanuel Dennis (39')
1-2 Sergio Ramos (55') - Assist: Karim Benzema
2-2 Carlos Casemiro (85') - Assist: Toni Kroos 

Det var Los Blancos som skapte kampens første sjanse, men det tok ikke lang tid før gjestene scoret kampens første mål. Percy Tau var akkurat på riktig side av offsidefella, og spilte frem Emmanuel Dennis som på merkelig vis snublet ballen i mål til 0-1. Los Blancos forsøkte å presse på etter scoringen, men like før hvilen så tabbet forsvaret til vertene seg ut igjen. Luka Modric spilte ballen rett til Dennis, og angriperen stormet fremover før han igjen snublet og lobbet ballen vakkert over Courtois til 0-2. Ti minutter ut i den andre omgangen fikk vertene deres første redusering da Benzema sendte ballen mot bakerste stolpe, hvor Ramos ruvet høyest og stanget inn 1-2. Fem minutter før full tid utliknet Los Blancos da Kroos chippet et frispark inn i boksen, hvor Casemiro knuste Deli i lufta og scoret flott til 2-2. Vertene presset på, men det siste målet uteble, og det endte derfor med poengdeling. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (4): Kan vell ikke klandres for noen av målene, men kunne gjort ting annerledes på den første scoringen, selv om det er uortodoks. Uten om dette får han ikke veldig mye å bryne seg på, gjør et par redning før mål nummer to kommer, hvor han egentlig er sjanseløs. Byttes ut i hvilen grunnet svimmelhet og kvalme. 

Dani Carvajal (5): Jobber knallhardt hele kampen, og skaper noen gode kombinasjoner, men det er ikke full klaff for backen. Innleggene sitter ikke, og defensivt så er han tidvis ute av posisjon. Spiller en kamp helt på det jevne, hvilket er noe man kan forlange av spanjolen. 

Raphaël Varane (4): Sliter sammen med Ramos med å sette en solid linje bakerst, og det første målet kommer grunnet dette. Han forsøker så godt han kan med å demme opp de gangene forsvaret ikke henger sammen, men det holder ikke. Blir også sendt på bærtur av Dennis ved flere anledninger. Ingen topp kamp. 

Sergio Ramos (5): Er uten tvil svakere enn sin makker defensivt, hvor han alt for ofte er ute av posisjon, slår feilpasninger eller opphever linja forsvaret har satt. Dog så blir han særdeles viktig for kampens utfall da han ruver i feltet ti minutter ut i den andre omgangen, og scorer vertene sitt første mål. 

Nacho Fernández (3): Tilfører særdeles lite i den omgangen han spiller, hvor han ikke har mye å bidra med offensivt annet enn noen svake innlegg. Defensivt får han ikke veldig mye å bryne seg på, men han er en av de mange som holde forsvarslinjen for høyt og derfor blir utspilt. Blir byttet ut til pause. 

Luka Modric (3): Ikke det vi er vandt med å se fra kroaten. Virker rusten, og gjør alt for mange feil, både offensivt og defensivt. En av feilene blir særdeles kostbare når Dennis snapper en feilpasning og scorer sitt andre mål i kampen. Offensivt har han et par forsøk, men det resulterer i lite. En kamp langt under par for kroaten. 

Carlos Casemiro (5): Starter kampen utrolig rufsete, bommer på pasninger og virker særdeles lite trygg defensivt, men det tar seg opp utover i kampen. I den andre omgangen er han bunnsolid defensivt, hvor han vinner alle dueller og samtidig rydder opp for en rekke svake pasninger og feil defensivt i banen. Får i tillegg med seg et mål da han knuser Deli i lufta og utlikner til 2-2. 

Toni Kroos (7 BB): Tyskeren er spilleren som virkelig står frem tirsdag kveld for vertene. Styrer tempoet, fordeler baller, og er nøkkelen i hele det offensive spillet. Har i tillegg flere gode skudd-muligheter som dessverre sniker seg like utenfor stolpene, samtidig som dødballene hans er langt bedre denne kvelden. En av de resulterer også i mål da Casemiro stiger til værs og stanger ballen i mål. Er ene og alene spilleren som står frem i kveld. 

Lucas Vázquez (1): Spiller en fryktelig kamp, hvor alt han tar i blir til gråstein. Pasningene sitter ikke, driblingene sitter ikke, og innleggene sitter ikke. Har en god kombinasjon i løpet av kampen, og det er stort sett det eneste man kan trekke frem som positivt. 

Karim Benzema (3): Angriperen får ikke veldig mange gode baller å jobber med fra kantene sine, og blir tidvis litt ensom på topp for Los Blancos. Har et par gode sjanser i løpet av kampen, blant annet en heading, og et flott driv langs dødlinja, men ingen av de ender i mål. Får med seg en målgivende pasning på scoringen til Ramos. 

Eden Hazard (2): Får det ikke til å stemme i det hele tatt. Det meste han foretar seg ender i balltap, feilpasning eller rett og slett ingenting som helst. Kan ikke ha mange slike kamper til før fansen begynner å bli utålmodige. Rett og slett en håpløs kamp av belgieren. 

Innbytterne:

Alphonse Areola (6): Kommer noe uventet inn etter hvilen, men skuffer ikke den tiden han er på banen. Gjør et par meget gode redninger i omgangen han er på banen, og virker ellers trygg og god, både med beina og i feltarbeidet. 

Marcelo Vieira (5): Tilfører noe helt annet enn det Nacho gjorde i den første omgangen, og han er oftere offensivt i banen enn han er defensivt. Skaper en trygghet i angrepet, og gir samtidig laget en annen dimensjon å spille på, i form av innlegg, driblinger og kreativitet. Godt å se han tilbake på banen. 

Vinícius Júnior (5): Prøver en del når han kommer inn på banen, og virker som han vil mye, men det er ikke alt som lykkes like bra. Har et veldig godt innlegg som Ramos nesten får i mål, men utenom dette blir det mye lek og moro som fører til lite. 

Hva tenker du om våre vurderinger? 

Pmn6