Extra large casemiro1111111
Casemiro: Positivt innstilt er Cassmiro på avansement fra gruppen.

Casemiro: -Vi demonstrerte god respons

Real Madrid spilte 2-2 hjemme mot belgiske Club Brugge. Mange fans er nok skuffet over at laget ikke tok 3 poeng mot et antatt svakere lag.

Champions League fotball returnerte onsdag kveld til Santiago Bernabeu for aller første gang siden Real Madrid ble slått av Ajax i våres.  Denne gangen var det belgiske Club Brugge som kom på besøk, og mange møtte opp til stadion i håp om få med se sitt kjære klubb plukke tre poeng, etter helgens skuffende 0-0 kamp mot Atlético. Men denne gangen maktet heller ikke Los Blancos å sikre tre livsviktige poeng. Spilleren med navnet Emmanuel Dennis scorte to mål for gjestene, før lagene gikk til pause med 2-0 ledelse til gjestene. Real Madrid skrudde opp giret i andre omgang. Det var kapteinen Sergio Ramos som første reduserte for hjemmelaget og  Casemiro sikret et poeng fem minutter før klokken viste 90.  Brasilianeren er ikke fornøyd med resultatet, men synes laget responderte greit. 


2. omgang

2. omgangh og fansen responderte veldig bra. Fansen trodde på oss, akkurat på samme måte som vi hadde tiltro til dem. Nå må vi gi oss selv klapp på skulderen og si at vi har gjort en god jobb i andre omgang, og man må vinne hjemmekampene i Champions League. 

Courtois

Jeg har nettopp blitt fortalt at Courtois var dårlig i magen. Etter observasjoner virker det som at Nacho sliter med kneet. Jeg håper ikke noe av dette har fått alvorlige konsekvenser, fordi disse er viktige spillere.  Hazard forbereder spillet sitt stadig vekk, og blir en nøkkelspiller etterhvert. Folk ønsker å se han score, men han jobber godt på alle fronter. Han tilpasser seg og vi alle vet at han er en toppspiller. Hazard er blant topp-fem over verdens beste spillere.

Vinicius: - Vi kvalifiserer oss

Dette kan ikke skje igjen. Vi har selvtillit til å vinne resten av kampene  som er igjen i gruppespillet. Zidane fortalte i pausen om å konsentrere oss, slik at vi ikke gjentar samme feil.  Vi må fokusere på neste kamp og forsikre oss om ikke gjøre samme feil.  De scorte to ganger i første omngang. Den combacket vi utstrålte i løpet av andre omgang gir god tegn for vår del. Det er tøft når en keeper må gi seg på grunn av skade. Areola gjorde en kjempegod jobb.
Pmn6