Extra large  he16312 0
SCORET: Lagets kaptein Sergio Ramos stod frem igjen og scoret et mål mot Club Brugge.

Real Madrid 2-2 Club Brugge

Det åpnet dårlig for Los Blancos, men i andre omgang slo de tilbake og sikret et poeng.

Real Madrid 2-2 Club Brugge
Estadio Santiago Bernabéu
Champions League, gruppespill
Tirsdag 1.oktober, kl:18.55

0-1 Emmanuel Dennis (8') - Assist: Percy Tau
0-2 Emmanuel Dennis (39')
1-2 Sergio Ramos (55') - Assist: Karim Benzema
2-2 Carlos Casemiro (85') - Assist: Toni Kroos

RØDT KORT: Ruud Vormer (84')

Lørdag kveld endte det med poengdeling mellom de to største lagene fra Madrid i El Derbi, i en kamp hvor Real Madrid var det førende laget. Det gjorde så et poeng ble sikret, og de helhvite beholdt plassen på tabelltoppen etter at samtlige lag hadde vært i aksjon. Tirsdag kveld var det omsider en annen turnering enn LaLiga som stod for tur, nemlig Champions League da Club Brugge kom besøk. Storlaget fra Belgia er ubeseiret i hjemlig liga, og spilte uavgjort mot Galatasaray i sesongens første kamp i den storslåtte europeiske turneringen. Det var derfor duket for et meget spennende oppgjør tirsdag kveld. 

Real Madrid: Courtois (Areola 46') - Carvajal, Varane, Ramos, Nacho (Marceloa 46') - Modric, Casemiro, Kroos - Lucas (Vinícius 66'), Benzema, Hazard

Club Brugge: Mignolet - Mata, Mechele, Deli, Ricca - Vormer, Ritz, Vanaken - Diatta, Dennis (Openda 71', Cools 87'), Tau (Schrijvers 90+2')

Store feil - to mål imot

Det var vertene som kom best i gang, og skapte den første sjansen på Santiago Bernabéu tirsdag kveld. Fem minutter ut i oppgjøret sendte Kroos et hjørnespark inn mot Benzema, og franskmannen satte hodet til ballen, men forsøket endte like utenfor. Tre minutter senere skulle omsider gjestene fra Belgia sjokkere den spanske hovedstaden da de utnyttet at forsvarslinjen til Real Madrid stod høyt. Percy Tau var akkurat ikke i offside, kom fri på siden og spilte frem Emmanuel Dennis i feltet som på merkelig vis satte ballen forbi Courtois. VAR brukte langt tid på å se situasjonen, men til slutt ble det bekreftet at målet var gyldig, og gjestene ledet 0-1. Vertene forsøkte å presse på etter scoringen, men de slet med å skape de helt store sjansene. Tjue minutter ut i kampen kombinerte omsider Lucas, Carvajal og Modric flott hvor sistnevnte kom til avslutning, men forsøket endte en meter utenfor nærmeste stolpe. 

Noen minutter senere kom Hazard frem på siden, og belgieren fintet et par ganger før han sendte ballen inn i boksen. Deli headet ballen rett til Kroos som klemte til på volley, men en forsvarer fikk en fot på ballen, og forsøket endte like utenfor stolpen. Like før halvtimen fikk vertene en stor sjanse da Kroos svingte en corner perfekt inn mot Varane som ruvet høyest i feltet og stanget mot mål, men Mignolet reddet mesterlig på streken. Fem minutter senere kom Tau fri i feltet, og angriperen sendte kula mot mål, men Courtois reddet. Ti minutter før hvilen så satte vertene fart fremover, hvor Benzema fant Kroos i feltet og tyskeren ladet foten, men forsøket endte like utenfor. 

Drøyt fem minutter før hvilen skulle omsider vondt blir verre for vertene da Modric gjorde en grov feil bak i banen. Kroaten mistet ballen rett til Dennis som kun hadde Courtois foran seg, og selv om angriperen snublet like foran Los Blancos sin målvakt så lobbet han elegant inn 0-2 til gjestene. I omgangens siste ordinære spilleminutt så mottok Carvajal ballen i feltet, og backen fant Kroos i feltet, men igjen sendte tyskeren skuddet like utenfor stolpen. På overtid av den første omgangen viste Benzema frem et stykke magi langs dødlinjen hvor han fintet seg forbi en rekke forsvarere, men når han kom seg helt inn til mål så ble det for mye klabb og babb, og ingen avslutning. Dermed gikk lagene inn i hvilen på 0-2, hvilket må sies å være meget skuffende for vertene. 

Luftens baroner

Etter en relativt trist første omgang så åpnet Los Blancos desidert best i den andre, hvor Carvajal var tidlig frempå med et skummelt innlegg som Mignolet var nødt til å bokse over tverrliggeren. Et lite minutt senere så rullet vertene opp på ny, hvor Hazard til slutt mottok ballen i feltet, og belgieren klemte til, men Mignolet hadde kontroll på avslutningen. Snaut ti minutter ut i omgangen sendte Ramos ballen rett i beina på Dennis, og angriperen stormet fremover før han fintet ut Varane og sendte kula mot mål, men Areola var med på notene og reddet flott. Kort tid senere ladet Casemiro kanonen fra langt hold, og Mignolet måtte ut i aksjon da han dyttet ballen over tverrliggeren til corner. Den ble tatt hurtig, og ballen endte omsider opp på motsatt side av feltet hos Benzema som sendte den mot bakerste stolpe hvor Ramos ruvet høyest og stanget ballen i mål til 1-2. VAR brukte en stund på å godkjenne målet, men til slutt ble det bekreftet at Ramos ikke var i offside under scoringen. 

En time ut i oppgjøret ble en ball spilt inn i boksen mot Benzema, og franskmannen klemte til på hel volley, men forsøket endte langt utenfor. Et par minutter senere dro Lucas Vázquez seg inn i feltet, og i stedet for å spille til en åpne medspiller så forsøkte han lykken mot lengste stolpe, men skuddet endte utenfor. Kort tid senere så var det gjestene som skulle få deres sjanse, da et frispark ble sendt inn i boksen mot Deli, men midtstopperen headet en meter utenfor. Ved halvspilt omgang mottok Hazard ballen foran forsvaret, og kantspilleren førte fremover før han sendte ballen en meter utenfor. Tjue minutter før full tid så ble Modric spilt opp mellom to forsvarere, og kroaten vendte rundt før han sendte ballen himmelhøyt over. 

Fem minutter før full tid fikk Vormer sitt andre gule kort da han gjorde en stygg takling utenfor 16-meteren på Vinícius, og dommeren ga et korrekt frispark. Toni Kroos gjorde seg klar, og chippet ballen inn i feltet hvor Casemiro knuste Deli i luften og på vakkert vis stanget ballen i mål til 2-2. Et par minutter senere utnyttet Los Blancos et balltap hos gjestene, og Benzema forsøkte lykken fra 16 meter, men skuddet ble blokkert til hjørnespark. På overtid sendte Vinícius et utsøkt innlegg mot Ramos i feltet, og kapteinen vant duellen mot Mignolet, men han ble hindret i det han skulle jakte på ballen, og det ble derfor ingenting ut av sjansen. Et lite minutt senere utnyttet gjestene at Real Madrid sov på et frispark, hvor Ritz mottok ballen i feltet og klemte til, men forsøket endte utenfor. Helt til slutt fikk vertene en corner, hvor Varane steg til værs, men headingen endte over mål. Dermed ble det poengdeling på Santiago Bernabéu tirsdag kveld, og et poeng til hvert av lagene. 

Hva er dine tanker etter kampen? 

Pmn6