Extra large aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SKUFFET: Zidane var skuffet etter lagets svake prestasjoner i første omgang mot Club Brugge.

Zidane: – Vi ga alt i andre omgang

Zidane møtte pressen etter et skuffende resultat hjemme mot Club Brugge.

Real Madrid-sjefen snakket med pressen på Santiago Bernabéu etter lagets første hjemmekamp i Champions League denne sesongen. Zinedine Zidane var skuffet over første omgangen og mente bortelaget gjorde kampen svært vanskelig for Los Blancos. Han var mer imponert over laget sitt i andre omgang og mente de framsto på en helt annen måte. Franskmannen tar med seg innsatsen fra spillerne i andre omgang og det ene poenget. 

Jeg tar med meg reaksjonen fra spillerne i andre omgang, det endret kampen for oss. 
Motstanderen gjorde kampen vanskelig for oss. Vi visste alt om de hurtige angrepsspillerne deres, men problemet er når de scorer, fikk dem et voldsomt løft. Det var første gang de spilte her og viste en fenomenal innsats i kampen. I fotball må man være fokusert fra start og vi kom ikke godt i gang. I andre omgang endret alt seg, vi viste engasjement, var dedikerte og spilte mye bedre. Jeg tror ikke det røde kortet endret så mye og jeg er usikker på hvor lenge vi var i overtall, men det var ikke så lenge. 

Innslupne mål

De to målene som de scoret var veldig unødvendig, det er alt jeg kan si om det. Det som skjedde i første omgang skal ikke skje. Vi vet at dette er Champions League og vi burde tatt alle poengene, men første omgangen gjorde det vanskelig for oss selv. Vi vant andre omgang 2-0 og vi får med oss et poeng. 

Når vi spiller på hjemmebane, må vi være på fra første spark.

Jeg er ikke bekymret. Vi vet at vi må jobbe hardere, være mer fokuserte og sette sjansene i mål. Hvis vi hadde vært mer kliniske, kunne vi scoret åpningsmålet. Vi trenger å gjøre det hjemme, drepe kamper fra første øyeblikk og presse motstanderne. Om laget hadde spilt med like god intensivitet som i andre omgang hele kampen, hadde vi tatt alle poengene. 

Courtois

Courtois ble dårlig og kunne ikke fortsette i andre omgang. Han er Real Madrid-målvakt, sammen med Areola. Alle har sin egen mening og jeg bekymrer meg ikke om det. Vi må være like gode defensivt som de tre kampene før kveldens kamp, da var vi bunnsolide defensivt. Courtois vil gjøre sitt beste og han blir viktig fremover. Andre omgang var bedre, og det er det jeg tar med meg videre. I første omgangen kan vi ikke skylde på målvakten, vi er alle sammen om det, og jeg er den første som tar imot kritikk. Slik er det og jeg er ansvarlig. 

Endringer

Heldigvis slo vi bra tilbake i andre omgang, og vi kan ta med oss det positive. Kampene varer 90 minutter, og i pausen sa jeg til spillerne: Hvis vi fortsetter slik, taper vi kampen, men vi har 45 minutter til å endre det og spillerne skjerpet seg. 

Melding fra Ramos på sosiale medier

Jeg er enig med Sergio og vi må trekke fram det vi gjorde i andre omgang. Jeg foretrekker å fokusere på andre omgang, akkurat som spillerne og glemme første omgang, men vi må lære av de første 45 minuttene, og det skal vi gjøre. 

Skader

James og Bale skadet seg tidligere denne uken. Alle her er nøkkelen til suksessen. Jeg har 25 spillere og jeg trenger dem alle, men de to ble skadet og jeg ønsket ikke å forverre skadene. I dag ble Nacho skadet og Courtois ble ikke like hardt preget. Vi må vente og følge opp skadene nøye. 

Hva tenker du etter uavgjort hjemme mot Club Brugge?

Pmn6