Extra large  1vc4724 h1thumb
ZINEDINE ZIDANE: - I morgen er det første- mot andreplassen, og det betyr mye.

Zidane om Courtois: - Han hadde det ikke bra

Zinedine Zidane har et problem på venstre backplass, men avkrefter at Bale kan bli brukt der.

Zinedine Zidane møtte til pressekonferanse på Valdebebas like etter å ha hatt sin siste trening før lørdagens kamp mot Granada på Santiago Bernabéu. Real Madrid har skadeproblemer på venstreback og Zidane ble naturligvis spurt angående om Gareth Bale kan vikariere på backplass mot Granada, noe han ikke kommer til å gjøre. 

I morgen er det første- mot andreplassen, og det betyr mye. Vi vet at vi møter et lag som har startet sesongen godt, det samme som vi også har gjort.
De er et lag som ønsker å få flere poeng tidlig i sesongen for å sikre seg til senere. Planen vår er den samme som alltid. Vi har ikke hatt mye tid til å komme oss mellom kampene, men vi er klare til kampen i morgen. Vi vet hvordan vi presterte mot Brugge. Vi er i bedre form enn det vi var for to måneder siden, og om noen uker til så vil det bli enda bedre.

Hver kamp er en test

Jeg vet hvor jeg er, og det er alltid tilfelle. Det er sånn rollen som trener er for oss alle. Jeg kommer til å kjempe helt til min siste dag, fordi jeg liker det jeg gjør og føler at jeg er klar for det

Kampen om LaLiga-tittelen og Champions League

Laget er klar over budskapet. Det viktigste er det daglige arbeidet på hver treningsøkt. Fotball er virkelig krevende, og vi er klar over at alt vi gjør er viktig.

Debatt angående keeperplassen

Du sier at jeg sa at det ikke ville være noen debatt, men det er alltid en debatt her, uavhengig av hva jeg sier. Du går bort og gjør jobben din og jeg gjør min. Jeg skal ringe på alle spillerne. Folk har rett til sine egne meninger. Vi har holdt rent bur i tre kamper.

Courtois

Uavhengig av om det er rettferdig eller ikke, er det sånn det er. Han er sterk og er klar over situasjonen. Første omgangen var dårlig av alle. Vi kan ikke tenke mer på det og vi må fokusere på morgendagens kamp.
Det viktige er hvordan han føler det. Han er ikke den eneste som var ansvarlig for den første omgangen mot Brugge. Vi slapp inn to ganger, og han er målvakten, men det er ikke bare ham som faller. I så fall, hva har vi å si om de tre kampene der vi holdt rent bur? Hos Real Madrid har du ikke lov til å gjøre noen feil, vi kan aldri slippe inn og må alltid score. Når det ikke skjer, vil dårlige ting alltid sies om Real Madrid. Vi må alltid gi alt og i morgen møter vi den siden som er nummer to i ligaen.

Courtois' sykdom mot Brugge

Han hadde det ikke bra, det er det ingen tvil om. Det er tider hvor spillere er litt opprørt, men er i stand til å spille. Ingen er en garantert start, ikke Courtois eller noen andre. Det har jeg aldri sagt. Jeg kommer til å bruke dem alle. Det jeg må gjøre er å ta ut en ellever til hver kamp.

Areola

Han er en topp målvakt, som også Thibaut er. Han er veldig bra, og det er alt jeg kan si. Begge er gode. Han har bosatt seg og er fornøyd med oss. Det er ikke noe hierarki. Når du har en tropp som vår, kan du ikke si at en spiller er viktigere enn en annen. Mine spillere trener bra og vil spille. Jeg er den som bestemmer, og spillerne må være klare. Det er noen av dem som vil ende opp med å spille mer enn andre, men alt kan endre seg til hver kamp.

Kritikk

Jeg vet ikke om vi må forstå dem eller ikke, det er ikke det jeg er her for. Som du sier, vi er ikke en så dårlig tilstand som folk utenfor her sier at vi er. Dette er Real Madrid og vi er fokusert på hva vi kan gjøre ute på banen fordi vi nå har en kamp der vi kan vise hvorfor vi er øverst. Vi vil sørge for at vi forblir på topp.

Lucas Vázquez

Hadde jeg sagt at pipingen ikke påvirker deg, hadde jeg løyet. De påvirker deg, men du må akseptere dem. Lucas har også gjort noen virkelig gode ting og har fått applaus. Når ting ikke går så bra for deg, må du reagere.

Straff for spillerne

Det er en intern ting, og det vil forbli slik. Du har mottatt litt informasjon du ikke burde ha, og det er alt som er til det. Jeg snakker med spilleren, og det er slik vi gjør ting, men du har også mottatt informasjon som du ikke burde ha.

Bale som venstreback?

Nei, jeg har ikke tenkt på det i det hele tatt. Jeg vet at vi har andre alternativer foran han. Militão er et alternativ, han er en forsvarer og har spilt der. Han har også spilt på høyreback. Det er et alternativ.
Pmn6