Extra large  av14336
UTPEKTE SEG: Både Álvaro Odriozola og Luka Modric spilte vikte roller da målene ble scoret på Santiago Bernabéu i ettermiddag.

Spillervurderinger: Granada (H)

Granada skapte trøbbel for Real Madrid, men Los Blancos tok alle tre poengene i Madrid lørdag.

Real Madrid 4-2 Granada
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid.
LaLiga Santander, runde 8
Lørdag 5. oktober, kl. 16:00

1-0 Karim Benzema (2') - Assist: Gareth Bale
2-0 Eden Hazard (45+1') - Assist: Federico Valverde
3-0 Luka Modric (61') - Assist: Eden Hazard
3-1 Darwin Machís (68') - [Straffespark]
3-2 Domingos Duarte (77') - Assist: Víctor Díaz

4-2 James Rodríguez (90+2') - Assist: Álvaro Odriozola

Serieleder Real Madrid fikk lørdag ettermiddag besøk av tabelltoer Granada på Santiago Bernabéu. Real Madrid åpnet kampen meget godt da Karim Benzema scoret etter kun to minutter, i tillegg til at Eden Hazard fikk sin første scoring for Los Blancos rett før pause. Etter et kremmerhus av Luka Modric så begynte Granada opphentingen, og det spøkte en periode for at alle tre poengene skulle bli værende på Santiago Bernabéu. Men på overtid dukket James Rodríguez opp og scoret sitt første Real Madrid-mål på Santiago Bernabéu på nesten to og et halvt år. 

Alphonse Areola (4): Har ikke veldig mye å gjøre, men ødelegger for både seg selv og laget når han lager straffespark og inviterer Granada inn i kampen igjen. Har i tillegg en veldig svak involvering på en corner.

Álvaro Odriozola (7): Odriozola fikk en sjelden sjanse fra start i dag, og han viste seg virkelig tilliten verdig. Som alltid kommer han på utallige løp på høyresiden, og han er også direkte involvert i to av scoringene. Meget god kamp av baskeren. 

Raphaël Varane (5): Raphaël Varane redder en scoring rett før utlikningen til Granada, men samtidig gjør han en svak jobb når gjestene først får ballen i nettet. Alt i alt en godkjent kamp av franskmannen. 

Sergio Ramos (5): Som alltid så går Ramos først i krigen. Han er solid på defensive dødballer og bryter flere baller. Han har også en god scoringsmulighet. Blir dog ikke satt på veldig mange defensive prøvelser. 

Dani Carvajal (7): Uvant posisjon for Dani Carvajal i dag, men spanjolen gjorde en veldig god kamp. Som Odriozola på høyresiden så er han alltid med fremover, og han har faktisk to gode scoringsmuligheter. 

Federico Valverde (8 - BB): Noe overraskende så fikk Federico Valverde sjansen fra start i dag, til tross for at både Isco og James var tilgjengelige. Uruguayaneren viste seg virkelig tilliten verdig med en enorm arbeidskapasitet, samt at han var delaktig i to av scoringene. Meget god kamp av Valverde, som fikk sitt første målpoeng i Real Madrid-drakt. 

Casemiro (6): Som alltid så kriger Casemiro og han er en bauta på midtbanen. Brasilianeren gjorde det spesielt godt mot slutten av kampen, da Granada presset som mest og Real Madrid hang litt i tauene. 

Toni Kroos (5): Det ble kun en drøy halvtime på Kroos i dag, som måtte forlate banen med skade. Men i tiden tyskeren var på banen så gjorde han en god figur.

Gareth Bale (6): Waliseren slo en fantastisk målgivende pasning til Karim Benzema etter to minutter, og han var en konstant trussel ute på høyresiden. Han skaffet flere frispark og kjempet godt. Bale fikk seg også en smell i ankelen, men vi får håpe at dette ikke var noe alvorlig. 

Karim Benzema (6): Benzema scoret veldig tidlig i oppgjøret og var en konstant trussel for Granada-forsvaret. Franskmannen burde hatt minst en scoring til, men slik ble det ikke. Ny, god, kamp av Karim Benzema. 

Eden Hazard (6): Hazard kom seg etterhvert mer og mer inn i kampen etter en svak start, og belgieren fikk endelig sitt første mål i Real Madrid-drakten. Belgieren ble byttet ut med rundt 20 minutter igjen av kampen men han gjorde en god kamp.

Innbyttere:

Luka Modric (6): Kroaten hadde sitt å motbevise etter den svake kampen mot Club Brugge, og det gjorde han virkelig. Modric vartet opp med en fantastisk scoring og bidro med en ro og trygghet på midtbanen. Godt innhopp av den regjerende Ballon d'Or-vinneren.

Isco (5): Det var svært gledelig å se Isco tilbake etter skade da han fikk drøyt 20 minutter i ettermiddag. Spanjolen var involvert i den siste scoringen og gjorde et godkjent innhopp.

James Rodríguez (N/A): James fikk ikke nok minutter til å få vurdering, men han bidro som alltid med arbeidskapasitet og han scoret endelig igjen for Real Madrid, noe som var svært godt å se!

Er du enig i vurderingene?

Pmn6