Extra large untitled
FORNØYD: Zidane var fornøyd med seier og Hazard sine prestasjoner hjemme mot Granada.

Zidane etter seieren mot Granada: - Vi er fornøyde

Zinedine Zidane var strålende fornøyd med Hazard og seieren hjemme mot Granada.

Zinedine Zidane snakket med pressen på Santiago Bernabéu etter seieren over Granada. Laget topper tabellen og Zidane fortalte at laget vil forbedre seg enda mer. 

Vi vil spille bedre, vi er perfeksjonister. Jeg er fornøyd med kampen, det er ingen enkle kamper, og det er viktig å være på fra start. Alle er fornøyde, vi topper tabellen og ser fram til resten av sesongen. Vi jobber hardt og skal fortsette med det. Det er synd at så mange spillere skal spille landslagsfotball, men vi må akseptere at de ikke får hvilt seg.
Vi må fokusere på det positive. Du kan gjøre hva du vil på utsiden, men vi vet alle at vi må lide og kjempe ute på banen. Vi må forbedre oss, og det skal vi klare. Laget er bedre enn for en måned siden og vi håper progresjonen fortsetter.

Granada

Du kan ikke sammenligne denne kampen med den mot Levante. Det er var noen tøffe perioder i kampen, men i andre omgang kontrollerte vi spillet godt og scoret vårt fjerde mål. Jeg er fornøyd med kampen. Vi vet at Granada er et vanskelig lag å møte. De presser godt og jobber hardt sammen, de forbedret seg etter endringene som ble gjort. 

Valverde

Jeg er glad for han. Han fortjener dette, han er en spiller som alltid vil bevise hvor god han er. Han forbedrer seg, klarer seg svært godt, og er alltid med fremover. Han vil ha ballen og fikk med seg en målgivende pasning. Han er en moderne spiller, jobber hardt begge veier og gjør det godt for oss. Jeg er glad for Fede og han fortjener å gjøre det godt.

Hazard

Det er det vi trenger fra Hazard, spille bra og score mål. Han trengte det og han var fornøyd i garderoben etter kampen. Vi er glade på hans vegne og med prestasjonene hans, jeg håper det er det første målet av mange. 

Landslagspausen

Det er ikke det at jeg er bekymret for det, sånn er det. I dag ble Toni og Gareth byttet ut. Jeg håper å ha Toni her. Det ville være bedre for han å ikke bli med landslaget.

Modric sin rakett

Jeg er strålende fornøyd med Modric. Han scoret et bra mål. Han scoret et lignende mål for tre-fire år siden borte mot Granada. Han prøver seg ikke alltid på slike skudd, men med det skuddet han har så bør han ikke være redd for å prøve seg.

Hva synes du om kampen?

Pmn6