Extra large untitled545
ENDELIG: Det skulle ta noen kamper, men endelig satt den for Eden Hazard.

Hazard: - Det var viktig for meg å score

Det var en fornøyd Eden Hazard som snakket med Real Madrid TV etter å ha scoret sitt første mål.

Eden Hazard har ikke hatt noe god start på Real Madrid-karrieren sin, selv om det selvsagt er veldig tidlig i sesongen. Belgieren møtte opp flere kilo overvektig til pre-season, og måtte bruke flere uker på å trene seg i form igjen. I tillegg var han uheldig, og fikk en muskelskade dagen før sesongåpningen mot Celta Vigo. Skaden holdte han ute av spill i de tre første kampene.

Når 28-åringen var tilbake fra skade så man glimt av hva han kan få til på en god dag, men alt i alt har han vært ganske så skuffende i de kampene han har spilt, og spesielt mot Paris Saint-Germain, Atlético Madrid og Club Brugge kunnne man nærmest ikke merke at han var på banen engang. Derfor er det svært gledelig at han spilte en bra kamp mot Granada, og kronet det med en scoring og en målgivende pasning for klubben han har drømt om å spille i siden ung alder.

Etter kampen snakket han med Real Madrid TV:

Jeg er glad for at vi vant. Når du spiller ønsker du å score, men det viktigste var å vinne. Vi er fremdeles på toppen av tabellen, og det var målet vårt i denne kampen.
Det er alltid vanskelig å score det første målet, men når den kommer så kommer også selvtilliten til å skyte mer. Jeg håper det kommer mange flere scoringer for denne vakre klubben. Det var viktig for meg å score i dag. Det var en vanskelig kamp mot et lag som kjempet godt. Granada er et godt lag, og det er derfor de er så høyt oppe på tabellen. Vi ga alt gjennom 90 minutter og det var nok for å sikre seieren. Det er alltid rom for forbedringer, men dette var tre viktige poeng.
Pmn6