Extra large carvajal
VENSTREBACK: Dani Carvajal spilte i en uvant posisjon som venstreback mot Granada i går.

Carvajal: – Vi må være mer overbevisende

Carvajal og Valverde snakket med pressen etter kampen. Carvajal er ikke fornøyd med resultatet.

Real Madrid møtte tabelltoer Granada på Santiago Bernabéu i går, og toppkampen ble svært målrikt. Real Madrid vant til slutt 4-2, etter å ha ledet 3-0 og dermed sluppet Granada tilbake i kampen. Karim Benzema sendte Real Madrid i føringen før det var spilt to minutter, mens Eden Hazard doblet ledelsen like før pause med en delikat lobb. Modric la på til 3-0 etter timen spilt med en skikkelig praktscoring, men i minuttene som fulgte klarte altså Granada å spille seg inn i kampen igjen. James Rodríguez fastsatte likevel resultatet til 4-2 på overtid. 

Les også: Real Madrid 4-2 Granada

Det er altså ingen tvil om at Real Madrid har slitt med å "drepe" kamper de leder med overbevisende margin så langt denne sesongen. Dette var nemlig også tilfellet i hjemmekampen mot Levante, da Real Madrid også slapp bortelaget tilbake i kampen etter å ha ledet 3-0. Dette var en av tingene Dani Carvajal ble på utfordret på i pressesonen i etterkant av kampen. I tillegg var backen svært glad på Eden Hazards vegne, som scoret sitt første LaLiga-mål i denne kampen. 

Nå går vi inn i landslagspausen som ligaledere, men vi må være mere overbevisende. Nå kan vi fokusere mot en rekke tøffe bortekamper. Dette er ikke godt nok.

Hazard

Jeg er glad for Hazard. Det var en fortjent scoring og han jobber hardt hele tiden. 

Venstreback

Zidane ba meg spille venstreback i denne kampen og det har fungert bra, men det viktigste er tre poeng.

Valverde:

Det skal ikke være nødvendig å lide så mye. Vi presser godt og får målene våres, men vi kan ikke la dette gjenta seg. Vi må holde presset oppe hele tiden, og ikke slippe taket. Skal vi vinne må vi overkomme alle hindre. 
Det er alltid viktig å vinne og det gir oss motivasjon til å være på topp. Jeg gjorde det bra idag, men det kommer mere fra meg. Jeg må fortsette å forbedre meg og lære fra lagkameratene mine. Det er en ære å spille midtbane i Real Madrid og jeg bærer drakta med stolthet.
Pmn6