Extra large ferll
GOD: Ferland Mendy har vist lovende takter de gangene han har fått spille venstreback for Real Madrid.

Mendy: - Jeg er tilbake denne uken

Ferland Mendy sier i et intervju at han forventer å være tilbake i trening denne uken.

Ferland Mendy har vært solid og god hver gang han har ikledd seg Real Madrid-trøyen denne sesongen, men dessverre har franskmannen vært en av mange denne sesongen som har slitt med skader. Han gikk glipp av de to første kampene i LaLiga grunnet en hamstringskade, før han var tilbake og spilte to gode 90-minuttere mot Villarreal og Sevilla.

Akkurat når det så ut som at han hadde begynt å sikre seg en fast plass på laget, så røk han dessverre på ny ute med en muskelskade noen dager før kampen mot Osasuna. Han har gått glipp av lagets fire siste kamper grunnet skaden, og med Marcelo og Nacho også ute med skader så er det viktig å få han raskt tilbake. Det er det gode muligheter for, sier han i et intervju med Canal football club.

Hvis alt går bra, forventer jeg å være tilbake på trening i denne uken. Jeg håper å være klar til å spille mot Mallorca. 
Det er konkurranse om plassene overalt. Både på landslaget og på klubblaget. Jeg håper å spille så mange kamper som mulig og alltid gi mitt beste. 
Det er ikke dumt å være i Real Madrid med tanke på en plass på landslaget. Man må bare vise seg frem og spille gode kamper. Vi har heldigvis mange spillere som er på vei tilbake, det er gode nyheter for Zidane.
Pmn6