Extra large sergioramos
KAPTEIN: Sergio Ramos, som er kaptein for Spania, har blitt tatt ut i det seneste landslagsuttaket.

Tolv spillere på landslagsoppdrag

Tolv Real Madrid-spillere skal på landslagoppdrag de neste dagene.

Landslagspausen er kommet, og det betyr at majoriteten av Real Madrid-spillerne er ute å reiser med sine respektive nasjoner. Fra Real Madrid er det tolv spillere som har blitt tatt ut for å spille landskamper, noe som gjør at Zidane må klare seg uten flere av sine viktigste spillere på treningsøktene de neste dagene. Her kommer en oversikt over landskampene som våre spillere skal delta i.

Norge - Spania (12. oktober)
Sverige - Spania (15. oktober)

Spania skal spille kamp nummer syv og åtte i kvalifiseringen til EM 2020. De spanske stjernene skal faktisk til Oslo for å spille mot Norge, før de tar den korte turen til Sverige for å spille mot våre naboer. Ombord på flyet er blant annet landslagskaptein, Sergio Ramos, og Dani Carvajal. Real Madrid har kun to spillere som er med i troppen til Robert Moreno.

Brasil - Senegal (10. oktober)
Brasil - Nigeria (13. oktober)

Casemiro og Éder Militão er de to Real Madrid-spillerne som har blitt tatt ut i den brasilianske landslagstroppen av Tite. Brasil skal spille to treningskamper, først mot Senegal, før Nigeria er motstandere tre dager etterpå. Det som er positivt her er at Brasil sin siste kamp spilles førstkommende søndag, og dermed får de flere dager på Real Madrid-trening før kampen mot Mallorca.

Belgia - San Marino (10. oktober)
Kazakhstan - Belgia (13. oktober)

Belgia ligger godt an i Gruppe I, og er på tabelltopp i kvalifiseringen til EM. Thibaut Courtois har slitt med magesykdom de siste dagene, men har blitt frisk nå, og er tatt ut for å representere Belgia sammen med sin gode kamerat Eden Hazard. De har to kamper som på papiret burde vinnes ganske greit der San Marino hjemme og Kazakhstan borte venter.

Kroatia - Ungarn (10. oktober)
Wales - Kroatia (13. oktober)

Landslagskaptein Luka Modric holder det fremdeles gående, og er tatt ut som kaptein for Kroatia. De topper Gruppe E, og første motstander er Ungarn som ligger på 3.plass på tabellen. Vinner de den, har de vunnet fire strake kamper i gruppespillet. Tre dager senere venter det en tøff bortekamp mot Wales, der Gareth Bale venter på motsatt banehalvdel.

Slovakia - Wales (10. oktober)
Wales - Kroatia (13. oktober)

 For Wales og Gareth Bale er det bare to kamper som gjenstår før de kan sikre seg en plass i EM 2020. Første kamp spilles mot Slovakia, og noen dager senere kommer Kroatia på besøk til Cardiff Stadium. Kantspilleren har vært i god form denne sesongen, og han står alltid frem når Wales trenger det som mest.

Island - Frankrike (11. oktober)
Frankrike - Tyrkia (14. oktober)

Frankrike har god kontroll på sin gruppe, og nå må de bare gjøre jobben mot Island og Tyrkia. Varane er en fast klippe i midtforsvaret til Deschamps, og forventes å starte begge kampene. Areola må også være forberedt på å spille, ettersom at Hugo Lloris pådro seg en alvorlig skade i armen i helgens kamp mellom Tottenham og Brighton.

Uruguay - Peru (12. oktober)
Peru - Uruguay (16. oktober)

Uruguay skal spille to treningskamper mot Peru. Først på hjemmebane i Montevideo, før de fire dager senere tar turen til Lima for å spille. Fede Valverde har 16 kamper for landslaget, og er tatt ut i troppen. Han har vært i veldig god form for Real Madrid i det siste, og det vil være overraskende dersom han ikke får minutter i disse kampene.

Brasil (OL-lag) - Venezuela (OL-lag) (11. oktober)
Brasil (OL-lag) - Japan (OL-lag) (14. oktober)

Det er første gang Rodrygo blir kalt opp for å spille for Brasils OL-lag. Han skal spille i to treningskamper, før det hele braker løs i Colombia i januar.
Pmn6