Extra large extra large a 1rm6398
USIKKER FRAMTID: Det er usikkert hvor Ceballos vil spille neste sesong.

Dani Ceballos om å bli utlånt fra Real Madrid

Den 23-år gamle midtbanespilleren på utlån avviste alle spørsmål der han ble spurt om han savnet Real Madrid

De spanske mediene var veldig nysgjerrige, og spurte Dani Ceballos om han savnet Real Madrid. I stedet for å velge det diplomatiske svaret var midtbanespilleren ærlig i sitt svar.

Jeg synes ikke det er synd at jeg ikke er i Madrid. Jeg var tydelig på at jeg ville dra. Akkurat nå er jeg der jeg vil være, og jeg er veldig glad. Ideen min var å gå ut, spille og få glede av fotballen. De to foregående årene hadde jeg ikke gjort det - jeg kunne ikke spille og jeg spilte ikke godt når jeg fikk muligheten. Å dra til Arsenal har vært et veldig viktig skritt i min karriere.

Pressen stilte også spørsmål til Ceballos sitt forhold til Zidane. Han ble spurt om det spilte en rolle om Zidane ikke er i Madrid for at han skal komme tilbake.

Zidane vant tre Champions league-titler, jeg kan ikke fortelle deg hva som vil skje. Jeg har 8 måneder igjen med Arsenal og kan bare takke Arsenal for at de stoler på meg. Jeg setter pris på fansen her og de har laget en sang om meg. Vi får håpe dette fortsetter og at jeg kan utvikle meg videre. 

Så langt denne sesongen har Ceballos 11 kamper for Arsenal i alle turneringer, han har også en scoring og to målgivende. De fleste som støtter Arsenal ble mektig imponert av Dani i hjemmekampen mot Burnley. Han hadde en fantastisk kamp og fikk med seg to målgivende. Midtbanespilleren har startet en del kamper og blitt byttet inn når han har blitt utelatt fra startelleveren.

Det vil bli veldig spennende å se hva som skjer med Dani Ceballos til sommeren. Mange tror han vil gå permanent til Arsenal og flere håper på en retur til Madrid for den spanske midtbanespilleren. Mange supporterne har latt seg irritere denne sesongen, Ceballos er en svært god og lovende spiller som klubben hadde hatt bruk for. Det er vel også blitt vist at han kunne gjort en forskjell denne sesongen med alle skadene som plager klubben og mangelen på bredde på midtbanen.

Hva tenker du om situasjonen rundt Ceballos?

Pmn6