Extra large varanen
ØNSKE: Raphaël Varane deler ønsket til mange Real Madrid-supportere, nemlig å se Kylian Mbappé i Real Madrid.

Varane: - Jeg vil ha Mbappé på mitt lag

Raphaël Varane har ytret sitt ønske om å få Kylian Mbappé til Real Madrid.

Landslagspausen er kommet, og spillerne har reist verden rundt for å spille kamper for sine landslag. I den anledning har Varane blitt intervjuet av El Transistor. Real Madrid har en stor fransk gruppe i troppen. Fire i trenerteamet er fra Frankrike, og i tillegg har man fem fransktalende spillere i troppen. Den ultimate drømmen, og brikken som gjenstår, er Kylian Mbappé. Noe Varane er enig i.

Jeg vil alltid ha Kylian Mbappé på mitt lag. Han er en fantastisk spiller, og dersom han noen gang spør meg om Real Madrid vil jeg si positive ting.

Personlighet

Jeg er en rolig type som fokuserer på å spille fotball. Når karrieren min ender, ønsker jeg å bli sett på som en god person som var god til å spille fotball.

Presset

Det å spille for det franske landslaget innebærer at man må ta mye ansvar. Noen av tingene ligner på det å spille for Real Madrid. Jeg er veldig stolt av å bo i Spania. Jeg har alltid sett på det som et fint land å  leve i, og det er en glede å kunne være der.

Trofeer

Blir aldri lei av å vinne titler. Vi har et stort konkurranseinstinkt, og ønsket om å alltid vinne er til stede. Det kan være man har noen sesonger, som ifjor, der man var sliten rent mentalt. Det å spille for Real Madrid gjør at du alltid må være sulten og målbevisst.

Real Madrids innslupne mål

Det å slippe inn mål er ikke bare forsvarets feil. Hele laget må bidra for at det ikke skal skje så ofte. Det har forbedret seg i de siste kampene. Det er viktig å være fokuserte i gjennom hele kampen.

Zidane og Benzema

Zidane er en fantastisk trener, og vi alle har stor tillit til han. Karim Benzema er blant de fem beste angriperne i verden.
Pmn6