Extra large  he19354
LYS FRAMTID: Sergio Reguilón har hatt en veldig god start på låneoppholdet sitt i Sevilla.

Reguilón: – Drømmen min er å vinne Champions League

Den spanske venstrebacken som er utlånt til Sevilla snakket med pressen nå som han er en del av det spanske landslaget.

Sergio Reguilón er et av de nyeste tilskuddene på det spanske landslaget. Han har snakket med den spanske pressen om å bli tatt ut til landslaget, sine prestasjoner for Sevilla og hans tanker om Real Madrid.

Les også: Varane: – Jeg vil ha Mbappé på mitt lag

Det å tilpasse seg på landslaget

Jeg har kun vært her en dag nå, så jeg jeg vet ikke hvordan det er akkurat nå. Jeg vet ikke engang hvor garderoben eller dusjen er. Dette er et stort øyeblikk som gleder meg. Lagkameratene guider meg rundt og gir meg gode råd, det er spillere som Carvajal, Jesus og Oyarzabal. Alle hjelper meg og er veldig imøtekommende. Jeg håper å få draktnummer 23, for min bror, det er favorittnummeret hans og jeg har brukt det siden jeg ble profesjonell.
For ett år siden hadde jeg kun spilt en kamp som profesjonell. Det er nesten uvirkelig å være på landslaget med alle disse stjernene.

Sevilla

Jeg er veldig komfortabel i Sevilla og trives godt. Fansen er fantastiske, det samme er byen og lagkameratene mine.

Zidane

Jeg tror at Zidane er glad for at jeg er på landslaget og at han ønsker meg alt godt.

Real Madrid

Jeg ser på kampene mot Real Madrid som om det var en normal kamp. Jeg sluttet å være blodfan da jeg ble profesjonell, nå er jeg roligere enn før. 

Mål for fremtiden

Jeg ønsker en framtid på det spanske landslaget, konkurrere på det høyeste nivået og være lykkelig. Drømmen min er å vinne Champions League en dag, hvis det er med Los Blancos, er det flott. 

Jordi Alba

Han har et veldig høyt nivå. Å utkonkurrere ham er veldig vanskelig. Jeg ung og har en lang karriere foran meg. Jeg håper å kunne konkurrere de kommende årene og etablere meg på det spanske landslaget, men foreløpig nyter jeg bare dette øyeblikket.

Tror du Reguilón har en framtid på det spanske landslaget og for Real Madrid?

Pmn6