Extra large rodrygo
VENNER: Fotballens tilfeldigheter har gjort at Rodrygo og Vinicius har blitt gode venner.

Rodrygo: - Jeg ønsker at vi skal lykkes

Rodrygo har planer om å lykkes i Real Madrid sammen med sin venn, Vinicius.

Rodrygo introduserte seg for alvor til Bernabéu-publikumet når han ble byttet inn mot Osasuna og på bestemt vis doblet Real Madrid-ledelsen til 2-0 mot Osasuna, som forøvrig også ble sluttresultatet. Vidunderbarnet fra den store fotballnasjonen er nå sammen med Brasils U23-landslag for å forberede seg til OL, har i den anledning blitt intervjuet om tilværelsen i Real Madrid.

Til tross for det gode innhoppet mot Osasuna, har ikke Rodrygo spilt et eneste minutt siden. Han har bare spilt 19 minutter for Real Madrid denne sesongen, men det blir nok mer spilletid etter hvert som Copa del Rey også sparkes i gang. Rodrygo har gode folk rundt seg og virker som en jordnær og smart type. I intervjuet så snakker han om at han forholder seg rolig og tenker på å jobbe hardt.

Jeg har tilpasset meg mine nye omgivelser på en god måte. Jeg bor i en fantastisk by, og spiller i verdens største klubb med de beste spillerne i verden. De har tatt i mot meg på en fantastisk måte. 
Forholdet mitt med Zidane er veldig bra. Han var en av mine idoler, og jeg så alltid videoer av han. Han har alltid inspirert meg når jeg spiller fotball. Det er bra å ha han som trener. Han har vunnet alt og har mange erfaringer han kan få oss til å lære av. 

Vinicius

Vinicius er min venn fra Brasil, og nå spiller vi sammen i Real Madrid. Jeg ønsker at vi skal lykkes.
Pmn6