Extra large satellite  3
AVGJØRENDE: De kommende kampene kan være avgjørende for hele sesongen til Real Madrid.

Blir denne kampen viktigere enn El Clásico?

Bare fire dager skiller to avgjørende kamper for Real Madrid, og hele sesongen kan være på spill.

Hvis man ser tilbake til 29. August 2019, virket det som Real Madrid skulle gå kontrollert videre til utslagsrundene i UEFA Champions League. Real Madrid havnet i gruppe A sammen Med Paris Saint-Germain, Club Brugge og Galatasaray.

På papiret virket dette som en svært overkommelig gruppe og de fleste forventet at gruppen enten skulle vinnes av PSG eller Real Madrid. Likevel har ting endret seg for spanjolene og etter kun et poeng mot PSG og Club Brugge ligger Real Madrid helt sist i gruppen sin. Neste kamp kan nesten bli viktigere en El Clásico og hele sesongen kan stå på spill. Det er mange tilhengere av Real Madrid som er skeptisk til både klubbens spill og resultater. Hvis Los Blancos skulle ryke ut av gruppespillet hadde nok mange supportere sett svart. Derfor er et godt resultat borte mot Galatasaray utrolig viktig for klubben. 

De to neste ukene vil alles øyene være på Zinedine Zidane, spillerne og Florentino Perez. I gruppe A vil alltid kampene mot PSG bli tøffe, og kampene mot beligerne fra Brugge, burde vært to komfortable seiere. Dette er dog Champions League og det er en fantastisk turnering som aldri vil slutte å overraske. Oppgjøret i Tyrkia må vel betegnes som en must-win kamp og hele klubben har et stort press på seg før møtet.

Den tyrkiske storklubben skal ikke undervurderes og vil alltid gi tøffe oppgjør grunnet den utrolige stemningen på Türk Telekom arena. Tilhengerne av Galatasaray, ofte sett i oransje og rødt, er alltid klare til å gjøre kamper vanskelig for besøkende motstandere. Real Madrid må gå inn i kampen med rett innstilling og spille en god kamp for å sikre alle poengene i Tyrkia.

Åpningskampene til Galatasaray har endt 0-0 borte mot Club Brugge og gikk på et 0-1 tap mot PSG i en svært jevnspilt kamp. Det var uten tvil at tyrkerne fortjente poeng i hjemmekampen mot PSG og det er flere som mener de fortjente alle poengene. Galatasaray leverte en solid kamp og har ingenting å skamme seg for etter 0-1 mot PSG. Real Madrid sin tur til Tyrkia bør det leveres gode prestasjoner og laget må heve seg stort etter skuffende resultater i Paris og Madrid. 

Zidane og resten av gjengen må bygge videre på sine solide prestasjoner fra La Liga, som har vært mer enn brukbare frem til nå og med et godt resultat mot Galatasaray vil optimisten stige før gigantoppgjøret mot Barcelona. 

Et dårlig resultat kan sørge for en nedgående spiral for laget og det kan gå utover prestasjonene i La Liga.

Med Champions League-kampen bare fire dager før kampen mot Barcelona på Camp Nou, vil mentaliteten til spillerne være viktigere enn noen gang.

Alle fans håper på gode resultater de kommende ukene og resultatene vil være avgjørende for resten av sesongen. 

Hvordan tror du de tøffe oppgjørene mot Galatasaray og Barcelona går?

Pmn6