Extra large benzema varane
INGEN KJÆRE MOR: Det blir en tøff retur til klubbfotballen når landskampene er over.

Tre tøffe bortekamper i vente

Madrid spiller tre tøffe og viktige bortekamper mot Barcelona, Mallorca og Galatasaray.

Det blir en tøff retur til klubbfotballen når pausen er over og Madrid har mye å bevise. Etter en mildt sagt dårlig start i Champions League venter et fullsatt Türk Telekom Stadium mot et godt Galatasaray. Galatasaray har like mange poeng som Madrid i gruppa og en seier for Madrid er helt nødvendig. Det er for fjernt for mange at Madrid ikke skal gå videre fra gruppespillet, og det er altfor tidlig å si, men å slå Galatasaray på hjemmebane er alltid tøft. Deretter venter et nytt møte med PSG.

I ligaen venter det en liten utfordring i Mallorca. Mallorca ligger på 18.plass med 7 poeng og trenger sårt poeng. Dette bør være en enkel kamp for Madrid, men man kan alltids bli overrasket. Den tøffeste utfordringen blir bortekampen mot Barcelona. Møtet med Barcelona er alltid målestokken for å se hvordan laget ligger an og skal Madrid vinne ligaen i år, er en seier mot Barcelona nødvendig. Barcelona har ikke hatt sin beste start, men med spillere som Messi og Griezmann i topp form kan alle slås.

Madrid har startet sesongen relativt bra og er fortsatt ubeseiret i ligaen. I Champions League har Madrid lidd et stort tap for PSG og et skuffende uavgjort mot Club Brugge. Galatasaray må slåes, på bortebane, for at nervene kan være rolige mot hjemmekampen mot PSG. Madrid har alltid tatt seg videre fra gruppen problemfritt, men det blir ikke problemfritt denne gangen. Deretter følger sesongens første El Clásico, som alltid er viktig å vinne. Det blir da tre tøffe bortekamper i vente for Madrid og da får vi virkelig se hvor lista ligger.

Slik spilles kampene:

19.10 (Lørdag): Mallorca

22.10 (Tirsdag): Galatasaray

26.10 (Lørdag): Barcelona

Pmn6