Extra large  jm00006 hthumb
DRAMATISK: Det ble et tøft og dramatisk oppgjør for Castilla denne runden.

Kampreferat: Real Madrid Castilla 2-1 Pontevedra

Raúl og hans mannskap tok en imponerende trepoenger mot en tøff motstander i den åttende serierunden.

Ungguttene var vertskap da de møtte Pontevedra som hadde en strålende sesong i fjor. Laget fra nordvest i Spania har ikke fått en like god start på denne sesongen og ligger på en skuffende 13. plass, men oppgjørene mot Pontevedra er alltid tøffe.

Mange av tilhengere til Castilla denne sesongen har vært misfornøyd med lagoppstillingene til Raúl flere ganger, men denne gangen har han fått mye skryt for laget han tok ut i seieren mot Pontevedra. Fran Garcia var tilbake i sin beste posisjon på venstreback og var strålende for Castilla. Det betydde at Javier Hernández ble flyttet inn i midtforsvaret, den ekstremt talentfulle Pablo ble også valgt over Latasa til stor suksess.

Pontevedra pleier alltid å være en solid motstander, men Castilla møtte dem også i pre-season og da så de meget svake ut. Los Blancos var det dominerende laget fra start, og brukte bare fem minutter på å score dagens første mål. Den truende Marvin Park fant Miguel Baeza som spilte ballen til Ayoub Abou. Marokaneren banket ballen i mål bak en sjanseløs målvakt, kun ni minutter senere doblet hjemmelaget ledelsen. Antonio Blanco spilte Baeza alene med keeper. Miguel Baeza rundet keeper og satt ballen trygt i mål, 2-0 til vertene. Castilla fortsatte å presse på og kunne ledet med flere mål til pause.

I andre omgang falt tempoet til Castilla og kampen ble fort mer jevnspilt. Castilla var fortsatt hakket bedre og skapte mer enn gjestene. Gjestene reduserte og det sto 2-1 til Castilla, men ungguttene fra Madrid fortsatte å kontrollere kampen og så ikke truet ut. Men det skulle bli mer dramatikk og så sent som i det 95 minuttet. Gjestene headet ballen i krysset forbi målvakt Altube og de tilreisende gikk amok, men offside flagget kom fort opp og scoringen ble annullert for offside. Dette førte til at Pontevedra benken protesterte og frustrasjonen var til å føle på, Pontevedra-manageren ble sendt på tribunen og sluttsignalet gikk kun sekunder senere. Annulleringen ser tvilsom ut fra vinkelen som ble vist på tv og frustrasjonen til Pontevedras trenerbenk kan forstås.

Dette resultatet betyr at Castilla forblir ubeseiret på hjemmebane denne sesongen, og befinner seg på 7. plass på tabellen. Alt har ikke vært plettfritt for Castilla og Raúl, men laget har mye bra å bygge videre på. Neste runde møter laget Coruxo på bortebane.

Castilla XI mot Pontevedra: Altube, Rodríguez Martínez, Chust, Hernández, García, Blanco, Abou, Baeza, Park, Jordi & Pedro Ruiz.

Benken: Belman, López, Ismael, Bravo, Dotor, Feuillassier & Pablo Rodríguez.

Mål: Abou & Baeza.

Målgivende: Baeza & Blanco.

Banens beste: Blanco