Extra large mendy og james
TILBAKE PÅ FELTET: James Rodriguez er tilbake i trening igjen.

James, Mendy og Brahim trener med laget igjen

Landslagspausen har gitt de fleste en nødvendig pust midt i en hard sesong, men tre spillere som tidligere var skadet er tilbake i full trening. Det trengs før skjebnekampene mot Galatasaray og Barcelona.

Både James, Mendy og Brahim er i gang med treningen igjen. Brahim kan inkluderes i troppen for første gang denne sesongen mot Mallorca, mens James og Mendy er godt som klare allerede. Marcelo deltok også på treningen og ser ut til å være klar. Det er altså ikke lenger full krise på venstre-back posisjonen. Kroos trente for seg selv. Klubben venter oppdateringer rundt Modric og Bale.

Det viktigste å ta fra dette er at venstre-back posisjonen ser ut til å være godt dekt når klubbfotballen ruller igjen. Madrid spiller en relativt grei bortekamp mot Mallorca på lørdag, mens Galatasaray venter i Istanbul på tirsdag. Dette er en viktig kamp å vinne med tanke på at PSG er neste. Det er kanskje for tidlig å si, men et tap mot Galatasaray kan risikere sjansene for å gå videre til sluttspillet. Dette var helt utenkelig i starten av sesongen, men kan bli en realitet nå. Lørdagen etter, 26.10, venter Barcelona på Camp Nou. Skal Madrid vinne ligaen må Barcelona slås og det er en fin målestokk for å se hvor laget ligger. 

Det seneste rundt Nacho og Asensio er at de fortsetter rehabiliteringen. Asensio ventes klar rundt februar/mars neste år, mens Nacho bør være på plass mot slutten av året eller starten av neste. Det svake leddet i laget nå er midtbanen. Både Kroos og Modric er ikke klare til helgen og mest sannsynlig ikke klare til møte med Galatasaray. Det gir muligheter Valverde som har vist gode takter når han har fått muligheten, samt at James får spille seg inn igjen. La oss håpe på det beste på lørdag!

Pmn6