Extra large  av14316
SKADET: Luka Modric er igjen skadet etter å ha vært på oppdrag for sitt landslag.

Skadeoppdatering: Luka Modric

Igjen har kroaten blitt skadet i landslagspausen, og virker usannsynlig til helgens oppgjør.

Det har vært alt annet enn en optimal start på sesongen for Real Madrid sin kroatiske midtbane-juvel, hvor han kun har spilt tre kamper fra start, i tillegg til to innhopp så langt. Allerede i sesongens første kamp så pådro han seg rødt kort i seieren over Celta Vigo, hvilket betød at han var nødt til å stå over det påfølgende oppgjøret med karantene. Mot Villarreal var han omsider tilbake på banen igjen, hvor han denne gang fikk et innhopp fra benken. Etter dette var det duket for landslagspause, og da pådro Modric seg en skade som holdt han på sidelinjen i de neste tre kampene til Los Blancos. 

Han var tilbake på banen igjen mot Atlético Madrid i El Debi, hvor han fikk et innhopp mot slutten av kampen uten å prege oppgjøret nevneverdig. Mot Club Brügge spilte han samtlige 90 minutter, og blant annet var han skyldig i et baklengsmål etter en håpløs feilpasning. Siste kamp for Los Blancos var mot Granada hvor kroaten bemerket seg positivt da han klemte ballen i krysset en time ut i oppgjøret. Nå har det omsider vært landslagspause på ny, og igjen har kroaten tatt med seg en skade tilbake fra landslagsfotball. Det ser ut til å være en slagskade i høyre quadriceps, hvilket er den største muskelen på fremsiden av låret. Det virker muligens som en "lårhøne", bare at den sitter godt fast i muskelen. Real Madrid kom med følgende uttalelse om skaden i dag: 

Etter tester utført i dag på vår spiller Luka Modric av Real Madrid sitt medisinske apparat, så har han blitt diagnotisert med en slagskade i hans høyre quadriceps (den største muskelen på fremsiden av låret). Han progresjon vil følges kontinuerlig. 

Det er uventet hvor lenge kroaten vil være på sidelinjen, men det meldes fra flere medier at han mister den førstekommende kampen mot Mallorca, og muligens vil han være klar igjen mot Galatasaray neste onsdag. Uansett kommer skaden på et særdeles dårlig tidspunkt for Real Madrid, hvor blant annet Toni Kroos allerede er ute med skade. Dette gir omsider muligheter til spillere som ikke har fått så mye tillit så langt denne sesongen, og muligens spiller Isco eller James fra start i helgens oppgjør. 

Hva tenker du om skaden til Modric? 

Pmn6