Extra large luka jovic
UTELATT: Luka Jovic har blitt utelatt fra Serbias landslagstropp.

– Behandlingen av min sønn er urettferdig

Faren til Luka Jovic er ikke fornøyd med behandlingen hans sønn har fått av det serbiske landslaget.

Starten i Real Madrid-trøyen har ikke vært optimalt for Luka Jovic. Han var en av Europas beste spisser forrige sesong, og etter overgangen til Real Madrid har han kun startet to LaLiga-kamper mot Villarreal og Osasuna. Heldigvis er han fremdeles ung, og for noen tar det ofte litt tid å tilpasse seg sine nye omgivelser når man går til verdens beste klubb.

Mens spillerne er på landslagsoppdrag så har Luka Jovic vært igjen på Valdebebas for å forberede seg til kampen mot Mallorca på lørdag. Det ble først spekulert i at han bare ble hvilt, eller at han selv ønsket å bli i Madrid for å overbevise Zidane, men nå viser det seg at det er andre grunner til at han ikke har blitt tatt ut i den serbiske landslagstroppen av Ljubisa Tumbakovic.

Under forrige landslagspause så havnet Jovic i uenigheter med den serbiske landslagstreneren. Mot Portugal ble han byttet inn i kampens siste minutter, og mot Luxembourg sto han over grunnet en liten kjenning. Likevel så spilte han noen dager senere mot Levante, noe som ikke skal ha falt i god jord hos Tumbakovic. Nå har spissens far forsvart Jovic i media.

Måten han har blitt behandlet på er urettferdig. I forkant av denne sesongen var han skadet når han signerte for Real Madrid, men likevel dro han til U21-EM for å spille for Serbia. Han fortalte meg at han var villig til å spille med et bein om han måtte, siden hans venner var der og han ikke ville skuffe de. Jeg er sikker på at ingen hadde gjort det samme som han gjorde i det mesterskapet, altså å spille med en skade. 
Det er ikke rettferdig å ydmyke Luka på denne måten. Det å bære landslagstrøyen er en drøm for han, siden han er en patriot. For han er Serbias drakt guddommelig. 
Pmn6