Extra large mbappe
I SJEFENS PLANER: Kylian Mbappé.

– Pérez er betatt av Mbappé

Det er ikke en særlig stor hemmlighet at Pérez ønsker Mbappé til Madrid. Marca melder idag at Peréz ønsker å bruke samme taktikk som med Hazard og Courtois.

Marca melder idag om at presset mot Mbappé er stort.  PSG-president Nasser Al-Khelafi vet at det haster med å signere ny kontrakt med Mbappé for å unngå kamp om franskmannen med andre storklubber. Den nåværende kontrakten til Mbappé løper ut 30.juni 2022 og det meldes om at Madrid allerede neste sommer skal starte arbeidet med å få han til den spanske hovedstaden. Det meldes om at Pérez ønsker å bruke samme taktikk som med belgierne, nemlig å la kontrakten nærmest være utløpt før de går inn i forhandlinger. Klarer Mbappé å motstå fristelsen? Det gjenstår å se.

Vi husker alle Mbappé sin siste sesong i Monaco. Det var helt klart at han ville bort og at Monaco var klare for å cashe inn for sitt unge supertalent. Mbappé var klar og tydelg på at Ronaldo var hans store idol og det hjalp også på at Zidane var treneren. Hvor nære Madrid var ved å signere han vet man ikke, men Madrid hadde definitivt sjansen.  Den sjansen ble altså ikke benyttet og Mbappé valgte PSG. Deretter forsvant Ronaldo og man skulle kanskje ha signert han allikevel. Om Mbappé ønsker å flytte på seg er en annen sak og han blir bare 21 år i desember, så det haster egentlig ikke. Men det virker som at det blir Madrid som står for tur dersom han ønsker seg vekk.

Mbappé er kanskje den eneste spillere som virkelig ser ut til å oppnå høydene til Messi og Ronaldo. Han er allerede et ferdig produkt og har allerede oppnådd VM-gull med Frankrike. Mbappé er allerede en superstjerne og omtales ikke lenger som et ungt talent, han er virkelig på bølgelengde med de beste. Og få Mbappé inn portene er en drømmesignering og sammen med de andre unge talentene Madrid allerede har sikret seg, ser fremtiden veldig lys ut. Vi får håpe at Pérez får brettet opp ermene og få sikret seg enda en Galáctico, som han har gjort så mange ganger tidligere.

Pmn6