Extra large dani carvajal
LANDSKAMP: Dani Carvajal spilte sin landskamp nummer 22 for Spania mot Sverige tirsdag.

Resultater fra landslagspausen

Endelig er det duket for LaLiga-fotball igjen, når vi nå har unnagjort nok en periode med landskamper.

For Real Madrid sin del har dette vært nok en skuffende landslagpause der Luka Modric og Gareth Bale kom tilbake til Madrid med skader, noe Real Madrid har hatt altfor mange av denne sesongen. Tolv spillere har vært ute i verden for å representere sine landslag, og i denne artikkelen kommer det en oppdatering på Real Madrid-spillerne og deres resultater for sine respektive landslag. 

Les også: Tolv spillere på landslagsoppdrag

Norge 1-1 Spania
Sverige 1-1 Spania

Spania lå lenge under mot Sverige, men en sen scoring på overtid av Rodrigo Moreno sørget for at EM-billetten kunne deles ut til La Roja. Dani Carvajal spilte 81 minutter i kampen mot Sverige, mens Sergio Ramos måtte stå over grunnet en karantene han pådro seg tre dager i forveien mot Norge. Den kampen endte også 1-1, og det var i den kampen Real Madrid-kapteinen ble historisk etter å ha spilt sin kamp nummer 168 med flagget på brystet. Dani Carvajal satt på benken i kampen mot Norge i Oslo.

Brasil 1-1 Senegal
Brasil 1-1 Nigeria

Casemiro og Éder Militão er de to Real Madrid-spillerne Tite tok ut for å spille i de to treningskampene mot Senegal og Nigeria. Mot Senegal ble det 1-1, i en kamp der Casemiro spilte 90 minutter. Noen dager senere var Nigeria motstander, og der ble det på ny uavgjort. Casemiro sto for Brasils scoring, mens Militão ikke spilte et eneste minutt for Brasil i denne landslagspausen. 

Belgia 9-0 San Marino
Kazakhstan 0-2 Belgia

Belgia valset over San Marino og ga seg ikke før det sto 9-0 i kvalifiseringskampen til EM 2020. Thibaut Courtois spilte i 90 minutter og holdte buret rent, noe han også gjorde noen dager senere mot Kazakhstan. Eden Hazard spilte 63 minutter mot San Marino, og 90 minutter mot Kazakhstan, der han hadde en fantastisk målgivende pasning på 0-2-scoringen.

Kroatia 3-0 Ungarn
Wales 1-1 Kroatia

Kroatia har enda ikke sikret plassen sin til EM, men forblir fremdeles på topp av gruppe E. Luka Modric som er landslagskaptein spilte 67 minutter mot Ungarn, og tegnet seg også på scoringslisten. Han startet også noen dager senere i den intense kampen mot Wales, men ble byttet ut med en skade noen minutter før slutt.

Slovakia 1-1 Wales
Wales 1-1 Kroatia

Gareth Bale spilte helle kampen når Wales spilte uavgjort borte mot Slovakia. Han var også å finne fra start i kampen mot Kroatia, der han utliknet til 1-1 på vakkert vis. Waliseren er nå tilbake i Madrid, men dessverre så har han i likhet med Luka Modric også pådratt seg en skade.

Island 0-1 Frankrike
Frankrike 1-1 Tyrkia

Frankrike tok en viktig seier i Island, men skuffet i kampen mot Tyrkia da de slapp inn en sen scoring som gjorde at kampen endte med poengdeling. Raphaël Varane var kaptein og fullførte begge kampene, mens Alphonse Areola måtte følge med fra benken.

Uruguay 1-0 Peru
Peru - Uruguay (Onsdag 16.oktober)

Fede Valverde er den av Real Madrid-spillerne som vil ankomme Madrid senest. Uruguay spiller to treningskamper mot Peru, og i den første i Montevideo spilte Valverde 90 minutter. Det er ventet at han kommer til å starte onsdagens kamp i Lima også.

Brasil U23 4-1 Venezuela U23

Rodrygo Goes skal representere Brasil i OL, og i den anledning har han blitt tatt ut for å spille treningskamper for U23-landslaget. Han kom inn etter 70 minutter, i en kamp der Brasil vant 4-1 mot Venezuela.
Pmn6