Extra large amancio
LEGENDE: Amancio sammenligner Florentino Perez med Santiago Bernabeu.

Amancio: – Perez vil bli regnet som den nye Santiago Bernabeu

Real Madrid-legenden Amancio har sammenlignet Florentino Perez med Santiago Bernabeu med tanke på deres innflytelse på Los Blancos.

Amancio Amaro er en spiller som har hatt stor betydning for Real Madrid. Spanjolen spilte 344 kamper for Los Blancos og scoret 119 mål i løpet av de 15 sesongene han tilbrakte hos de hvite i den spanske hovedstaden. Mannen som ble kalt El Brujo (Trollmannen) vant hele ni La Liga-titler og en Serievinnercup som Real Madrid-spiller. Og han er en av spillerne som fikk oppleve hvordan det var å ha Santiago Bernabeu som president i klubben. 

Nå lovpriser han den mest betydningsfulle personen i Real Madrids historie, og sier at Perez vil bli sammenlignet med Don Santiago.

Det jeg skal si om Don Santiago er ikke noe nytt, historien har blitt fortalt før. Han var en imponerende president som satte Real Madrid i en høy posisjon og Florentino Perez gjør det samme for øyeblikket. Jeg tror han vil bli betraktet som den nye Bernabeu.

Amancio spilte med nummer 7 på ryggen under tiden hans i Real Madrid og forteller om de som følgte i hans fotspor.

Jeg spilte med nummer 7 selv om jeg ikke var en ving. Å skape en trend med dette nummeret uten å vite det, og så spilte store spillere som Juanito, Emilio Butragueno og Cristiano Ronaldo med dette nummeret. Jeg likte også godt å bruke nummer 8 som jeg gjorde i Deportivo La Coruna. 

I tillegg til å ha enorm suksess som klubbspiller, var Amancio også en del av det spanske landslaget som vant EM i 1964.

Det har gått så lang tid at ingen husker det. Men jeg var stolt over å spille med den spanske landslagstrøya. Sergio Ramos 168 kamper er fantastisk. Han er en annen legende som spilte for både Real Madrid og Spania.

Ramos har ikke lagt skjul på at han ønsker å spille OL for Spania i 2020.

Sergio Ramos minner meg om Pirri, som var en sensasjon, og hvis Ramos reiser til OL, vil han hente hjem en gullmedalje.
Pmn6