Extra large real m
UTSETTELSE: Verdens største fotballkamp blir likevel ikke spilt 26. oktober.

Offisielt: El Clásico spilles ikke neste uke

Grunnet opptøyene i Barcelona, blir ikke El Clásico spilt neste uke. Dette bekreftes av RFEF.

Opptøyene som for øyeblikket foregår i Catalonia, ser ikke ut til å gå over med det første. Dette får konsekvenser for verdens største fotballkamp, som etter planen skulle spilles lørdag 26. oktober. Frem til nå hadde enkelte spekulert i at man kom til å bytte rekkefølge på sesongens to oppgjør, altså at kampen på Camp Nou ville bli flyttet til mars, mens kampen på Santiago Bernabéu ville bli spilt 26. oktober. Slik endte det imidlertid ikke, og det spanske fotballforbundet har nå gått ut og bekreftet at El Clásico blir flyttet.

Les også: LaLiga vil flytte El Clásico

Det spanske fotballforbundet har også bekreftet at det blir opp til de to klubbene å finne en ny dato for oppgjøret. Real Madrid og Barcelona må sette seg ned og snakke sammen, for så å komme frem til en enighet om ny kampdag. Dette må skje innen mandag klokken 10:00. Hvis ikke, kommer det spanske fotballforbundet til å bestemme tidspunktet selv.

Det er fortsatt usikkerhet rundt hvilken dato man kommer til å lande på, men COPE meldte tidligere denne uken at de mest aktuelle datoene er 7.-8. desember. I så fall blir kampen mellom Real Madrid og Espanyol flyttet til 4. desember, og det samme vil skje med Barcelonas oppgjør mot Mallorca. Enn så lenge er dette fortsatt bare spekulasjoner.

Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon når vi får vite mer.

Pmn6