Extra large  1vc4724 h1thumb
PRESSEKONFERANSE: Zidane møtte til pressekonferanse for førte gang etter landslagspausen.

Møtet med Pogba: - Det var tilfeldig

Real Madrid-treneren møtte Paul Pogba i Dubai og forklarer at alt var en ren tilfeldighet.

Zinedine Zidane møtte til pressekonferanse på Valdebebas før helgens retur til La Liga da vi møter Mallorca på Son Moix lørdag 21:00 på ferieøya. Det har vært en to uker lang landslagspause som har inneholdt skader, rekorder og utsettelse av El Clásico. Modric og Bale ble skadet under oppdrag for Kroatia og Wales. 

Morgendagens kamp er viktig kamp. Vi vet at vi har hatt flere spillere ute med sitt landslag, og andre har vært her. De siste par dagene har vi hatt alle tilbake, og alt vi fokuserer på er å få en god oppladning til i morgen.
Vi møter et lag som er uheldige med hvor de er på tabellen. Modric, Bale, Kroos og Lucas vil ikke være med i morgen. Det er alltid problemer med denne forbindelsen med landslagene, det er tøft for en trener. Men vi har andre tilgjengelig, og vi skal prøve å gjøre vårt beste i morgen.

Sergio Ramos og de olympiske leker

Alt jeg vil er hans positivitet og han kan gjøre hva som helst. Det er ikke noe problem for meg. Hvis han vil til OL med Spania, synes jeg det er greit. Han vil alltid oppnå og hjelpe landet sitt. Jeg synes det er en fin ting.

El Clásico

Vi har alle vår egen holdning. Det viktigste er å være klar når vi må spille. Det er mye debatt, som er normalt. Vi er klare til å spille på datoen når de riktige personene bestemmer. Jeg har mine preferanser, men jeg vil ikke avsløre dem. Vi tilpasser oss hva du blir bedt om. Uansett hva jeg sier vil ikke endre noe.
Forberedelsene våre vil ikke endre seg mye hvis vi ikke spiller neste lørdag. Vi har en viktig kamp i morgen og en enda større kamp på tirsdag. Vi vil være klare for El Clásico.
Alt jeg tror som Real Madrid-trener er at vi skal spille spillet når vi måtte. Jeg liker ikke volden, men det gjør da ingen det. Det er tøffe bilder å se på, men jeg vil ikke komme inn på det.

Januar signeringer

Vi kan i teorien gjøre overganger i slutten av januar, men det er ikke noe jeg tenker på nå. Jeg tenker på morgendagens kamp

Jović

Han er ikke demotivert. Han har nettopp kommet, og han ser mye bedre ut nå enn da han kom inn. Han lærer langsomt spansk og blir en del av gruppen. Jeg vil stole på ham, og han er viktig til tross for at han ikke har spilt så mye i det siste.

Valverde

Han er en veldig god fotballspiller. Jeg har 25 uunnværlige spillere, og jeg må ta valg i hver kamp. Han kan være en flott midtbanespiller fra boks til boks. Han har en god karakter, han vil gjøre en god jobb som krever mye av seg selv. Det er bra med tanke på forbedring.

Brahim og Mariano

De må være tålmodige fordi det er mange spillere her, og jeg er avhengig av dem alle. Hver spiller kjenner sin situasjon. De må være klare og gjøre en god jobb når de blir bedt om det.

Møte med Pogba i Dubai

Møtet var ren tilfeldighet, og vi snakket godt fordi vi har kjent hverandre i mange år. Det var et sosialt møte. Jeg var der på en konferanse om kunstig intelligens, en blanding av to elementer: mennesker og elektronikk. Det viktigste for meg er å se ting med et menneskelig øye. Til syvende og sist er det den beste måten å vurdere en spillers tilstand.

Kubo og lånet hans til Mallorca

Det gode er at han spiller og gjør en god jobb. Det var hans beslutning, og vi må respektere den. Jeg er fornøyd med hvordan han spiller for laget sitt.
Pmn6