Extra large  2vc8213
GOD INNSATS: Colombianeren nedla god innsats mot Mallorca, men det første omsider til lite.

Spillervurderinger: Mallorca (B)

Eder Militão var spilleren som stod frem da Mallorca tok alle poengene på hjemmebane.

Mallorca 1-0 Real Madrid
Estadi de Son Moix, Mallorca
LaLiga Santander, runde 9
Lørdag 19.oktober, kl:21.00

1-0 Lago Junior (6') - Assist: Aleix Febas

Det var vertene som tok føringen allerede etter fem minutter av den første omgangen, da Lago Junior ble spilt på løp langs siden før han dro seg innover og sendte ballen i det lengste hjørnet. Gjestene fra Madrid forsøkte å svare i løpet av den første omgangen, men hadde ikke noe hell med dette. Nærmest var Benzema som hadde et skudd i tverrliggeren etter et flott fremspill fra James. I den andre omgangen jager Los Blancos for scoringen i samtlige 45 minutter, men det vil seg ikke for de hvitkledde. Dette fører til at lilleputten fra byen Palma tar samtlige tre poeng lørdag kveld. Her kommer spillervurderingene: 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (5): Får ikke veldig mye å jobbe med denne kamp med unntak av scoringen. Står muligens posisjonert noe for nære sitt korte hjørne, men kan absolutt ikke klandres for scoringen. Han er et par ganger ut og hindrer et langt oppspill fra vertene, og gjør alt i alt en godkjent kamp. 

Álvaro Odriozola (2): Spiller en særdeles rufsete kamp, spesielt defensivt. Henger ikke med når Lago Junior angriper, og gjør en rekke svake valg bak i banen, blant annet to hodeløse taklinger som til slutt leder til rødt kort. På den positive siden så er han aktiv fremover i banen, men det leder omsider til særdeles lite. Svak kamp av spanjolen. 

Eder Militão (6 BB): Spiller en meget god kamp mot nyopprykkede Mallorca. Er på absolutt alt av baller i luftrommet, og har samtidig stålkontroll på det meste som kommer hans vei langs bakken. Bryter baller foran, og er aktiv omtrent gjennom hele kampen hvilket gjør det vanskelig for vertene. Slurver litt i begynnelsen av kampen, men er banens beste i kveld for de hvitkledde fra hovedstaden. 

Sergio Ramos (5): Uvanlig å se Ramos i rollen hvor han er midtstopperen som sikrer, hvilket er noe han ikke vanligvis gjør med Varane på banen. Spiller en kamp helt på det jevne, slurver litt i begynnelsen av kampen, men får hurtig kontroll i forsvaret sammen med Militão. Får mye juling da han er med fremover på offensive dødballer, men det ender dessverre i lite. 

Marcelo Vieira (4): Er mer med fremover i banen, enn han er defensivt, men blir aldri straffet for det og kan derfor gi seg selv større frihet. Forsøker å skape noen kombinasjoner med Vinícius, og har en del innlegg, men det leder dessverre ikke til noen scoring. Har i tillegg et hardt skudd mot mål, uten at det ender i scoring. 

James Rodríguez (5): Den beste av spillerne som ikke tilhører de bakre rekker. Strør baller rundt med seg klasse, og har blant annet en pasning til Benzema i bakrom som det er høy klasse over. Jobber godt gjennom hele kampen, forsøker mye og vil mye, men klarer ikke å endre kampen på egenhånd. Slår også noen gode dødballer. 

Carlos Casemiro (4): Blir litt usynlig denne kampen da vertene ikke har ballen så veldig mye, og behovet for egenskapene til brassen ikke er veldig store. Forsøker så godt han kan med å stabilisere midtbanen med både James og Isco som indreløpere, men sliter frem til Valverde kommer inn. 

Isco Alarcón (3): Jobber ekstremt hardt den tiden han er på banen, og er spilleren som løper mest, men det leder dessverre ikke til stort. Klarer ikke å prege kampen, og gjør litt for mange feil med pasninger og driblinger, hvilket er skummelt med en midtbane bestående av James og Isco som indreløpere. Ingen stor kamp. 

Karim Benzema (4): Jobber hardt for å få noen målsjanser gjennom hele kampen, men han får ikke stort å jobbe med. Dette fører til at han både sklir ut i banen, og faller ned i dypet for å hente baller, hvilket fungerer dårlig. Har noen kombinasjoner med Jovic, men det leder sjeldent til noe som helst. Får en god sjanse på en pasning fra James i første omgang, men tverrliggeren står i veien. 

Luka Jovic (3): Spiller ingen stor kamp, og er særdeles lite involvert gjennom hele kampen. Får ingen skuddsjanser, og har omtrent ikke ballen i det hele tatt den tiden han er på banen. Fått en tung start på sin karriere i den spanske hovedstaden, og spissen har behov for noen hurtige scoringer for å redde fremtiden sin. 

Vinícius Júnior (3): Prøver mye, finter mye, løper mye og gjør mye ut av seg, uten at det egentlig leder til spesielt mye. Har noen skudd på mål, og forsøker en haug med innlegg, men det ebber som oftest ut i intet. Sliter litt med å velge riktige avgjørelser i flere situasjoner, men det kommer med spilletid. 

Innbytterne: 

Rodrygo Goes (4): Gjør et helt ok innhopp, uten at han er veldig mye involvert. Har et god løp hvor han spilles gjennom av Benzema, men den siste pasningen inn mot Vinícius blir blokkert. Uten om dette er han veldig usynlig. 

Federico Valverde (4): Kommer inn for å stabilisere en midtbane som er litt overalt, og gjør dette med grei suksess. Er dog ingen måltyv, og tilfører derfor særdeles lite fremover i banen for et lag som trenger mål. 

Brahim Díaz (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering, men hyggelig å se han tilbake på banen. 

Hva syns du om våre spillervurderinger? 

Pmn6