Extra large zidane espanyol
SKUFFENDE: Tapet mot Mallorca var veldig skuffende.

Zidane: - Vi dominerte, men skapte ikke nok målsjanser

Real Madrid gikk på et svært skuffende tap borte mot Mallorca og Zidane var skuffet over det offensive spillet.

"Hvis vi ønsker å oppnå viktige ting, trenger vi kontinuitet og fremstå bedre", hevdet Zidane etter tapet mot Mallorca.

Zinedine Zidane snakket med pressen på Son Moix etter at Mallorca vant 1-1 mot Real Madrid.

Vi startet kampen svakt og slapp inn et tidlig mål. Laget reagerte senere i første omgang og i andre omgang skapte vi knapt noen målsjanser. Hvis man ikke skaper sjanser, blir det komplisert og vanskelig. I dag manglet vi mange ting og det er skuffende. Jeg liker ikke ordet bekymring, men det har vært flere kamper hvor vi har hatt problemer med å komme ordentlig i gang. 
Vi visste at vi skulle møte et lag som er gode på hjemmebane, og de fortjener å være lenger oppe på tabellen. Det var vanskelig å skape ting og de forsvarte seg meget godt. Vi dominerte litt, men uten å skape nok målsjanser. Tapet skyldes ikke spillerne, men beslutningene mine. Vi er ikke fornøyde med kampen, og må analysere den godt. 

 Laget

Vi spiller hver tredje dag for øyeblikket, og vi trenger den kontinuiteten. Det som skjedde i dagens kamp skal ikke skje. Hvis vi ønsker å oppnå gode resultater, trenger vi kontinuitet og må fremstå bedre. Spillerne som er skadde kan ikke brukes som en unnskyldning. Vi får ikke gjort noe med det for øyeblikket. Vi har andre spillere som er tilgjengelige og alle må vise at de fortjener å være her i klubben.

Hva synes du om det mye diskuterte laguttaket til Zidane?

Pmn6