Extra large marcelo
MARCELO: Marcelo er skuffet etter gårsdagens kamp.

Marcelo: - Det gjør vondt å tape når vi spiller bra

Marcelo var skuffet etter gårsdagens tap for Mallorca. Los Blancos dominerte mye av kampen, men manglet det siste stikket og er nå nummer 2 på tabellen, 1 poeng bak Barcelona.

Marcelo

Vi tapte, men vi må gå videre. Det gjør vondt å tape når vi spiller bra, men vi slapp inn målet tidlig. Vi hadde ikke tid til å tenke, de scorte og bare forsvarte seg kampen ut, men det er ingen unnskyldning. Vi må spille bra til siste slutt og har vunnet flere tøffe kamper, men La Liga er ikke enkelt i år.

Om Vinicius

Han er 19 år og lærer mye . Han spiller for Madrid og det er tøft, men han må lære. Han gjør ting bra , men mangler noen ting. Men både jeg og Benzema var der på hans alder. Vi må ikke presse han. 

Galatasaray

Vi må glemme kampen idag og se på det positive. Vi må prøve å vinne. 

Courtois ble også intervjuet

Vi visste om Mallorca. Treneren advarte oss mot at de kommer til å være tøffe og intensive. I de første 5 og 10 minuttene ble vi tatt på senga . Vi hadde flere sjanser, men manglet sluttproduktet. Målscoreren var høyrebent og sendte ballen i lengste hjørnet. Det er en skam, vi skulle ha vunnet. Nå reiser vi til Istanbul og må vinne . Folk bør ikke tvile på oss, vi kjemper alltid til siste slutt.

Skader

Vi er alle friske og tilbake fra landslagspausen og tenker ikke på skader.
Pmn6