Extra large zzzz
PRESSEKONFERANSE: Kampen mot Galatasaray blir ekstremt viktig for Zinedine Zidane og Real Madrid.

Zidane: - Vi leverer alltid i slike kamper

Etter et svakt resultat borte mot Mallorca, venter Galatasaray i Istanbul. Zidane mener at Real Madrid alltid levere i slike kamper som i morgen.

Zinedine Zidane møtte til pressekonferanse på Ali Sami Yen dagen før Real Madrid møter Galatasaray til i 3. runde av gruppespillet i Champions League. Etter et svakt resultat bort mot Mallorca må Zinedine Zidane og Real Madrid komme sterkere tilbake da de møter Galatasaray. Tre poeng er ekstremt viktig i denne kampen om man skal komme seg videre til finalespillet i den såkalte Mesterligaen

Real Madrid skal alltid levere i denne typen kamp, og det er det vi vil vise. Vi har startet svakt i Champions League, og morgendagens kamp er viktig for oss. Vi er klare, vi vil og jeg vet at vi kommer til å gi en flott forestilling.
Spillerne er de første som alltid vil vinne og det er ikke noe spørsmål om det. De vet at vi blir undersøkt i hver kamp. Vi har en ny kamp i morgen for å vise at vi vil snu ting. Vi burde ikke peke fingeren mot noen. Vi er alle i samme båt og jeg stoler på troppen min. Vi drar dit i morgen for å få en opptur.

 Tidligere prestasjoner

Fortid er i fortid, og i fotball glemmer man snart hva du har oppnådd. Det er slik ting er i livet. Det viktige er her og nå. Jeg er opprørt over det som blir sagt om meg, men jeg kan og må gi alt som trener, sammen med spillerne mine og samtidig tenke positivt. Vi har en veldig attraktiv kamp i morgen på en veldig fin stadion, og vi skal vinne.
Jeg har vært i klubben i 18 år. Vi vet hvor vi er og at presset aldri vil forsvinne. Vi er klar over situasjonen og vil fortsette til slutten. Vårt første mål er å få de tre poengene i morgen kveld. Vi vet at det er en viktig kamp. Jeg fokuserer bare på morgendagens kamp.
Pmn6