Extra large luka modric
VERDENS BESTE: Luka Modric ble kåret til verdens beste spiller forrige sesong.

Modric: - Jeg begynte å gråte

Det ble emosjonelt for Luka Modric når han fikk vite at han var Gullball-vinner forrige sesong.

I disse dager så slippes det ut nominasjonslister til den gjeveste individuelle prisen man kan vinne i fotball, nemlig Gullballen. Det er en utmerkelse som skaper store reaksjoner og debatter. Hvert eneste år er det folk som er i skyene for at deres favorittspillere blir nominerte, mens på den andre siden er forbannet fordi de mener deres spiller har blitt feilaktig utelatt.

Rundt årsskiftet i 2018 ble Luka Modric kåret til verdens beste spiller. Midtbanespilleren spilte en stor rolle i at Real Madrid vant Champions League, og i tillegg ledet han sitt Kroatia til en VM-finale som kaptein. Det var mange som synes det var ufortjent, men det har ikke stort å si når han vant. Nylig forteller han i et intervju hvor mye det betydde for han å få denne utmerkelsen.

Jeg var i London med min kone. Jeg så at det ringte på telefonen, men svarte ikke. Jeg fortalte min kone at direktøren i France Football ringte meg, hva burde jeg gjøre. Når han ringte igjen var jeg stresset, og når jeg tok telefonen sa han at jeg hadde vunnet. Jeg var ikke 100% sikker på at jeg forsto hva som hendte, men det var en fantastisk øyeblikk og jeg begynte å gråte. Det er noe jeg aldri vil glemme.

Luka Modric er ikke blant de 30 nominerte denne sesongen, grunnet fiaskosesongen til Real Madrid forrige sesong. Det er kun Eden Hazard og Karim Benzema som er blant de nominerte fra Real Madrid. Det er spørs om man ikke har sett det beste av Modric, som har hatt en fantastisk karriere. Likevel vil dette øyeblikket være med på å understreke hvor god han har vært for Real Madrid.

Pmn6