Extra large  he17562 0
VURDERINGER: Flere spillere leverte en god kamp, men spesielt Kroos og Ramos stod frem tirsdag kveld.

Spillervurderinger: Galatasaray (B)

Toni Kroos og Sergio Ramos stod frem for Real Madrid da tre poeng ble sikret i Istanbul.

Galatasaray 0-1 Real Madrid
Türk Telekom Stadyumu, Istanbul
Champions League, gruppespill
Tirsdag 22.oktober, kl:21.00

0-1 Toni Kroos (18') - Assist: Eden Hazard

Det ble en fartsfylt åpning som svingte fra side til side i Istanbul, men gjestene tok omsider tak i kampen, og fikk den første scoringen. Benzema spilte Hazard fri i feltet, og belgieren fant Kroos i returrommet som skjøt ballen i nettaket via en motspiller til 0-1. Los Blancos fortsatte å presse på etter scoringen, men ingen av skuddene klarte å overliste Muslera. Vertene hadde også et par gode sjanser ved Andone og Belhanda, men Courtois stod i veien for de. I den andre omgangen var det stort sett gjestene det handlet om, og de forsøkte flere forskjellige varianter, uten å få uttelling. Nærmest var Hazard som fintet seg forbi Muslera og sendte skuddet i tverrliggeren. Det ble omsider ikke flere scoringer, og gjestene fra Madrid tok alle tre poengene i Istanbul. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (7): Får ikke veldig mange skudd mot seg i løpet av oppgjøret, men virker veldig trygg de gangene han må ut i aksjon, og gjør samtidig noen meget gode redninger. Har et par gode involveringer på skuddene til Andone og Belhanda før hvilen, og dette fører til at han holder buret rent i kveldens oppgjør. 

Dani Carvajal (6): Er solid defensivt, hvor han har god kontroll på Babel som er toppscoreren til Galatasaray. Slipper ikke vingen til noe som helst, og samtidig er han med på enkelte løp offensivt, uten at de leder til spesielt mye. God kamp av backen som viser seg langt mer trygg enn sin utfordrer Odriozola. 

Raphaël Varane (6): Blir satt i skyggen av sin makker i kveld, men gjør absolutt ingen dårlig kamp. Spiller på det trygge, og sikrer for Ramos, selv om det ikke er stort behov for det. Virker trygg og sikker de gangene han blir satt på prøve, og spiller en god kamp. 

Sergio Ramos (8): Spiller en enorm kamp, og tillater ikke motstanderne sine angripere noe som helst rom å spille i. Viser enorm styrke i duellspillet, og spesielt i luftrommet. Vinner omtrent samtlige dueller han er involvert i, uansett om de er på midtbanen, utenfor 16-meteren eller inne i en av boksene. Rett og slett en bunnsolid oppvisning av kapteinen. 

Marcelo Vieira (5): Er med fremover på hvert eneste angrep han kan, og skaper noen gode kombinasjoner med angrepet. Innleggene sitter dog ikke like godt, og det han tilfører leder til lite. Defensivt skal han være glad for at Ramos var i storslag, og dekker over alt som kommer i tomrommet til Marcelo. 

Federico Valverde (6): Utfyller midtbanen bra, hvor han og Casemiro balanserer det defensive godt, samtidig som det gir Kroos mer offensiv frihet. Blir i tillegg med fremover ved enkelte anledninger, hvor han tar gode avgjørelser og finner sine medspillere på riktig sted og til riktig tid. Godkjent kamp. 

Carlos Casemiro (6): Ryddegutten gjør akkurat det han skal i dag. Bryter opp spillet til motstanderne, takler ved behov og fungerer som et spill-punkt både for forsvaret og angrepet. Gjør en kamp på det jevne, men skal samtidig har skryt for jobben han gjør på dødballer, hvor han er solid begge veier. 

Toni Kroos (8 BB): Har virkelig tatt ansvar denne sesongen, og det er nydelig å se tyskeren spille fotball igjen. Dirigerer laget rundt gressmatta, kjefter når det er behov for det, og fyrer opp gutta. I tillegg er han bunnsolid i pasningsspillet, og samtidig får han med seg en scoring på et flott skudd. Liker virkelig denne utgaven av Kroos, og er banens beste i kveld. 

Rodrygo Goes (6): Virker veldig sulten, og er samtidig veldig uredd, litt på samme måte som Vinícius var i fjor. Har noen gode driblinger, og er med på noen gode kombinasjoner, uten at det leder til scoring. Blir dog litt sliten utover i kampen, hvilket er forståelig grunnet mangelen på spilletid på toppnivå. 

Karim Benzema (6): Er veldig aktiv i kveldens oppgjør, og kommer til en rekke gode målsjanser. I tillegg skaper han en del målsjanser for sine medspillere gjennom gode kombinasjoner. Dog så burde han gått av banen med minimum en scoring i kveld, og føler at han må trekkes noe for misbruk av så mange sjanser. 

Eden Hazard (7): Muligens sin beste hele kamp som Real Madrid-spiller, hvor han er aktiv gjennom hele oppgjøret, og svært delaktig i angrepsspillet. Både skaper muligheter for sine lagkamerater, og kommer til målsjanser for sin egen del. Virker langt kvikkere enn tidligere, og får med seg en målgivende pasning. 

Innbytterne: 

James Rodríguez (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering i kveld. Bruker tidvis litt lang tid med ballen, og blir litt ubesluttsom. 

Vinícius Júnior (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering i kveld. Forsøker mye, vil mye, men det leder dessverre ikke til så mye. 

Luka Jovic (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering i kveld. Forsøker noen kombinasjoner, men må være enda tryggere i valgene sine. 

Hva er dine tanker om våre vurderinger? 

Pmn6