Extra large satellite  29
FORNØYD: Zinedine Zidane var fornøyd med seier i en svært viktig kamp.

Zidane: - Vi jobbet hardt og var gode, det ga oss seieren i en tøff kamp

Zidane var fornøyd med mannskapet etter tre poeng og en solid lag prestasjon i en tøff bortekamp.

 Real Madrid-trener Zinedine Zidane stilte spørsmål fra pressen i medierommet på Ali Sami Yen stadion etter seieren over Galatasaray: 

Jeg er veldig fornøyd med hele laget fordi det har vært mye kritikk, det er ikke et lett sted å komme til og vi viste god karakter. Det er viktig å vinne når du spiller hver tredje dag og i kveld var vi fokusert rett fra start. Vi startet bra, men de skapte også to gode sjanser. 
Vi skapte mange sjanser etter godt spill, og jeg skulle gjerne sett vi fikk flere mål som vi fortjente. Da hadde kampen blitt enklere for oss, men vi var fokuserte fra første til siste stund. Vi jobbet hardt, og var gode, det ga oss seieren i en tøff kamp.

Rodrygo og Valverde

De er en del av troppen, og jeg tok avgjørelsen om at Rodrygo skulle spille. Han presterer godt og trener bra. I en 4-3-3 formasjon er hans naturlige posisjon høyre ving, og vi er fornøyd med hans prestasjoner. Han er medlem av førstelagstroppen og kan spille for Castilla også, han er et stort talent. 
Dette er fotball. Vi har vunnet mange store ting, men det er i fortiden. Jeg vet hvor jeg er og hvilken posisjon jeg innehar. Spillerne responderte veldig bra i kveld ute på banen. De la ned mye krefter og vi fortjente seieren. 

Benzema

Han vet han er en leder og tar skritt i riktig retning som alle. Jeg er glad for ham fordi vi alle er i samme båt og alle må bidra til laget. Han gjør ikke det bare ved å spille, men også ved å være en leder og hjelpe andre når det trengs.

Courtois

I den første omgangen var han viktig fordi de hadde to store sjanser og han reddet oss. I dag gjorde han flere viktige redninger. Han reddet oss og kampbildet hadde vært helt annerledes om de hadde tatt ledelsen.

Hazard

Jeg tror ikke han er frustrert. Det viktige er å skape sjanser og vanligvis setter han dem i mål. Jeg er ikke bekymret og det er heller ikke han. Han kommer til å bli bedre. Det viktige var å få en god lagprestasjon.

Hva synes du om kampen?

Pmn6