Extra large marceloooooooo
FORNØYD: Marcelo var fornøyd etter å ha vunnet i Istanbul.

Marcelo: - Vi må gjøre det oftere

Marcelo, Courtois og Valverde møtte pressen etter seieren mot Galatasaray.

Det var duket for en svært viktig kamp i Istanbul når Real Madrid hadde tatt turen til Galatasaray. Los Blancos hadde ikke råd til å tape, og måtte vinne for å stille seg i en god posisjon til å gå videre. Det kan diskuteres om kampen var god eller ikke fra Real Madrid sin side, men spillerne gjorde jobben og tok med seg tre poeng hjem til Madrid. Etter kampen møtte flere av spillerne pressen.

Marcelo:

I hver kamp må vi gi vårt beste for å vinne. Vi måtte vinne i dag, på det som er en tøff bortearena. Vi må gjøre dette oftere og spille gode kamper, da vil seirene komme. Vi skapte mange sjanser i dag og hadde flere muligheter til å score mål. Til tross for det ble det bare et mål, men det var nok til å sikre seieren.
Vi er et lag. Når vi vinner, vinner vi sammen. Når vi taper, taper vi sammen. Vi må forbedre mye, men sakte men sikkert så er vi i rute. Vi må fortsette som dette. Laget har alltid vært forent, og man må alltid gi alt for logoen. I dag måtte vi alt, og spilte med høy intensitet. 

Courtois:

Det var en viktig kamp i kveld. Vi måtte vinne for å få pusterom med tanke på avansement i Champions League. Det er et stadion med fantastisk atmosfære og de støtter laget sitt. Vi var inne i kampen fra starten av, selv om de hadde to store sjanser som jeg reddet. I andreomgangen kontrollerte vi bedre, men vi klarte ikke å drepe kampen.
Alle var motiverte, og det er sånn det skal være. Vi må spille med et sånt intensitet hver eneste kamp, dersom vi skal vinne. Vi må drepe kampen tidligere og sette sjansene våre, men vi er glade for at vi vant. Vi skal fortsette å jobbe hardt, også får vi håpe det blir flere seiere i tiden fremover.

Redninger

Jeg tviler aldri på meg selv, men jeg vet hvor jeg spiller og at det stilles store krav. Jeg er bare interessert i konstruktiv kritikk fra trenerne og lagkameratene mine. Jeg skal trene hardt for og fortsette å prestere på dette nivået.

Valverde:

Vi kan være stolte av lagets innsats i denne kampen. Det gjør meg stolt å se mine lagkamerater løpe med samme intensitet i slutten av kampen, som de gjorde i starten. Det var en god seier.
Pmn6