Extra large  av11577
I VINDEN: angrepsfenomenet Rodrygo kan nå takke for muligheten til å vise frem for første gang for Brasils A-landslag.

Rodrygo Goes tatt ut i Brasils landslagstropp

Rodrygo Goes viste allerede fra første sekund i Real Madrid-drakt at han tok nivået, nå har han kalt opp i sin aller første landslagstropp for det brasilianske landslaget på seniornivå.

De siste kampene har Rodrygo fått flere og flere muligheter av Real Madrids hovedtrener Zinedine ZIdane, og de mulighetene har den unge brasilianske angrepsspilleren virkelig grepet meg begge hender. Senest mot den tyrkiske gigant-klubben Galatasaray  i midtuken, en kamp som var skjebnesvanger for Real Madrid.  På tross av godt spill og mange muligheter under sommerens treningskamper, så har det bare blitt 125 minutter for Real Madrids førstelag så langt denne sesongen. Likevel må det sies å ha vært minnerike minutter, og det er rimelig å anta at det vil bli langt flere i løpet av sesongen for spilleren som brukte under minuttet på å score i sin ligadebut for Real Madrid.

Brasil skal møte Argentina og Sør-Korea i vennskapskamper under landslagssamlingen neste måned, hvor kampen mot Argentina den 15. november spilles i Saudi-Arabia og kampen mot Sør-Korea går fire dager senere i Abu Dhabi. Med seg på det arabiske eventyret får Rodrygo sine lagkamerater Casemiro og Éder Militão, som også er inkludert i troppen. Real Madrid-juvelen er ikke den eneste overraskelsen i troppen, for Tite har nemlig også bestemt seg for å ta med Aston Villas Douglas Luiz og Real Beits-spiller Emerson i vennskapskampene på den arabiske halvøy. 

Hvor overasket er du over at Rodrygo allerede nå er klar for sin første landslagstropp? 

Pmn6