Extra large casemiro
CASEMIRO: Casemiro har bidratt med to scoringer så langt i sesongen.

Fire midtbanespillere har bidratt med scoringer så langt

Casemiro, Kroos, Modric og James har alle bidratt med scoringer så langt i sesongen. Vi får håpe at dette fortsetter ut sesongen, Madrid trenger scoringer fra alle posisjoner.

Kroos avgjorde skjebnekampen mot Galatasaray og Casemiro sørget for uavgjort mot Club Brugge. Modric og James scorte begge målene sine i samme kamp, i 4-2 seieren mot Granada. Mye av nøkkelen til Madrid denne sesongen blir at flere kan bidra til scoringer, slik som i 16/17-sesongen. 

16/17-sesongen, den beste sesongen under Zidane, var det totalt 21 forskjellige målscorere og 173 mål scoret totalt. Dette antallet var nede i 148 scoringer neste sesong. Da var det også 15 spillere som bidro til mål. Denne sesongen har Madrid scoret 19 ganger og 11 spillere har bidratt. Madrid har også en mye sterkere tropp, lik troppen under 16/17-sesongen. 

Zidane er kjent for sin offensive og frie spillerstil. Noe av forskjellene fra andre trenere er at Zidane tillater mye offensivt spill og liker at laget ligger høyt. Madrid har også sluppet inn mye mål og tillater mye kontring imot, men så lenge de scorer flere mål enn mostanderen fungerer det fint. La oss håpe på en gjentakelse fra 16/17-sesongen. 

Pmn6