Extra large eden
IKKE ENKELT: Eden Hazard erkjenner at det ikke er enkelt å ta over draktnummer syv etter Cristiano Ronaldo.

Hazard: - Vi er nødt til å vinne!

Eden Hazard har avgitt et intervju til Real Madrid TV angående hans start i den spanske hovedstaden.

Real Madrid TV er en viktig plattform for klubben supportere, og det er alltid der man kan få med seg siste offisielle nytt fra klubbens hold. I tillegg har de en rekke spennende programmer på sine kanaler, og i Campo de Estrellas, har Eden Hazard vært gjest. I den siste episoden reflekterer han over karrieren sin, og hvor stort det var for han å signere for Real Madrid. 

Min drøm var alltid å spille for Real Madrid, verdens beste klubb. Til nå har ting gått bra og jeg er glad. Courtois fortalte meg alltid at dette er verdens beste klubb, og allerede etter VM 2018 fortalte jeg meg selv at tiden var inne for å bytte klubb. Det var ikke mulig, så jeg endte opp med å bli i Chelsea i en sesong til. Klubben forsto meg, og det gjorde ting enklere. Jeg snakket med Florentino og han ønsket meg til Real Madrid, og det samme gjorde Modric. Jeg hadde et inntrykk av at alle ville ha meg til Real Madrid, og til slutt så skjedde det.

Lidenskapen for fotball

Alt begynte som lek sammen med mine brødre. Vi hadde alltid et øye på fotballen. Hver gang vi fikk muligheten spilte vi fotball. Huset vårt var ikke stort, men vi plasserte alltid en sofa eller en stol for at det skulle bli et mål. Hver gang jeg spiller, tenker jeg at jeg er heldig som har gjort dette til en jobb.

Zidane

For alle i fotballen er Zidane et rollemodell. Han gledet alle som så han spille fotball. Når jeg var barn, så elsket jeg å se han spille. Jeg så kampene hans, og prøvde å gjøre alle de tingene han gjorde. Når han la opp, så trodde jeg aldri at han skulle bli trener innen så kort tid. Likevel er jeg og han her nå. Det at min idol er treneren min, gjør at jeg er glad for å lære av han. Han er ærlig og prater med deg når det er nødvendig. Han var en spiller selv, og vet hva vi trenger.

Mål

Jeg spiller for emblemet. Når jeg entrer gressmatten og ser Santiago Bernabéu, blir jeg glad. Jeg kom hit for å spille på denne banen og for å hjelpe mine lagkamerater. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse for meg, det å kunne spille for verdens beste klubb. Vi skal gi alt vi har for å vinne LaLiga, Champions League og Copa del Rey. Når sesongen er over så er vi nødt til å løfte et, to eller tre trofeer. Vi håper og vinne, og jeg håper jeg kan vise meg fram på mitt beste og hjelpe laget når det trengs.

Champions League

Som jeg sa første dagen, er Champions League viktig for meg. I London nådde jeg bare en semifinale en gang. Chelsea hadde vunnet klubbens første tittel i turneringen året før jeg kom dit. Her har de vunnet det en rekke ganger, og det er vanskelig å vinne hvert år. Likevel har jeg kommet hit for å vinne den turneringen, og det er noe som er viktig for alle.

Råd fra foreldrene

Nå i en alder av 28 år, og til tross for at jeg er i Real Madrid så gir de meg fremdeles råd. De sier at jeg må ha det gøy, og nyte hver kamp. Foreldrene mine sier at supporterne kommer til stadion for å ha det gøy, og at det er min jobb og gi de noe å glede seg over. Jeg har alltid hørt på dem, og jeg tror det er derfor ting har gått så bra.
Pmn6