Extra large  av13927 horthumb
KLAR TIL KAMP: Benzema er klar til å sende Leganes hjem med null poeng i bagasjen.

Benzema har scoret i alle hjemmekampene denne sesongen

Franskmannen har scoret fire mål på sine tre hjemmekamper i LaLiga, og i morgen kommer muligheten til å forlenge rekken.

Karim Benzemas flotte form ser vi alle i det offensive aspektet av spillet på Santiago Bernabéu i LaLiga. Los Blancos nummer ni har scoret i alle hjemmekampene sine i den hjemlige serien. Totalt har han scoret fire mål mot Valladolid, Levante og Granada.

Franskmannens scoringsrekke startet på kampdag to i sesongen mot Valladolid med et fantastisk skudd fra skrå vinke. Deretter scoret han to ganger, når han ledet laget sitt til seier mot Levante. Mot Granada, på kampdag åtte, scoret han det første målet tidlig i kampen. 

 Flere mål

I tillegg til de fire målene på Santiago Bernabéu, har Benzema også scoret to ganger på bortebane. Det ble mål for han i den første kampen i LaLiga-kampen denne sesongen mot Celta de Vigo og i Sánchez-Pizjuán, hvor han scoret vinnermålet for Real Madrid.

Spissen ble den nestmestscorende spilleren i La Liga forrige sesong, og han briljerte, dominerte og lekte seg til tider i den spanske ligaen. I løpet av sine ti år som Real Madrid-spiller har Karim Benzema vunnet 17 titler. Fire av dem er Champions League-titler, og han har vært del av det eneste laget i turneringens moderne historie som har forsvart en Champions League-tittel. Benzema har scoret 222 mål for Real Madrid, og han er den fjerdemestscorende spilleren i Champions League-historien.

Hvor mange mål tror du Benzema ender opp med denne sesongen?

Pmn6