Extra large  he10602 thumb
PRESSEKONFERANSE: Zinedine Zidane fikk flere spørsmål om Gareth Bales tur til London.

Zidane: - Bale er viktig for oss

Franskmannen avviser at Gareth Bale er på vei bort fra klubben, og hyller Raúl

Zinedine Zidane møtte opp i presserommet til Real Madrid dagen før kampen mot Leganés. Real Madrid-treneren snakket om runde 11. i La Liga. Den skal spilles på Santiago Bernabéu onsdag 21:15. Leganés ligger bånn sist på La Liga-tabellen, men de slo Mallorca sist runde og fikk med det sin første seier denne sesongen. Real Madrid tapte forøvrig mot Mallorca i borteoppgjøret på ferieøyen.

Returen etter en pause er ikke vanskeligere, fordi vi tilpasser oss med tanke på treninger og kampene som er satt opp. Vi må gi alt for å vinne. Vi kjenner til situasjonen, og vi må ha tre poeng i denne kampen. Vi må vinne kamper. Det er alt vi må gjøre.
Alle vet at dårlige opplevelser er en del av en treners liv, men for meg når det er vanskelige stunder, foretrekker jeg å tro at det er en ny kamp. Det er tre poeng som står på spill, og vi er forberedt og klare til å vinne.

25-årsjubileum for Raúls debut

Han er en trener, og han gjør ting sakte og rolig. Jeg spilte med ham, og han har vært en viktig del av denne flotte klubben. 25-årsjubileet for debuten hans betyr at vi alle blir eldre. Han lærer naturlig nok, og en dag skal han trene Real Madrid.

BALE ER EN VIKTIG SPILLER FOR DENNE TROPPEN OG KLUBBEN

Mange ting blir sagt, og vi vet at Bale er en spiller som er her, som legger ned mye krefter og trener godt. Han er viktig for denne troppen og klubben. Når han ikke er tilgjengelig, er han ikke tilgjengelig har han gode grunner for det. Det er mye snakk og mange ting er sagt. Når han er klar og 100%, spiller han. Han har fokus for å gjøre sitt beste for laget.

Turen hans til London

Han dro til London på grunn av en personlig sak og med tillatelse fra klubben. Han snakket med klubben fordi han har rett til personlige ting. Du må spørre klubben om tillatelse, som er det viktigste. Han gikk også fordi han ikke er tilgjengelig på grunn av skade. Det er en veldig enkel sak. Han ba klubben om tillatelse, og klubben ga ham det.

 Vil Bale dra i januar?

Han har aldri snakket om å forlate. Hvis han kan trene, trener han, og hvis han kan spille, spiller han. Han har faktisk spilt mange kamper. Jeg snakket med ham og James før kampen mot Brugge, og de var ikke tilgjengelige. Han er her og han er glad for å være her. Det er umulig å miste lysten. Jeg tenker ikke på tilbud som kommer inn.
Pmn6