Extra large  2vc2862
SCORET: Kroos og Benzema scoret begge hvert sitt mål, samtidig som de kombinerte i forkant av mål nummer to.

Spillervurderinger: CD Leganés

Flere spillere leverte en solid innsats i onsdagens storseier over lilleputten fra Madrid.

Real Madrid 5-0 Leganés
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 11
Onsdag 30.oktober, kl:21.15

1-0 Rodrygo Goes (6') - Assist: Karim Benzema
2-0 Toni Kroos (8') - Assist: Karim Benzema
3-0 Sergio Ramos (24') - [Straffespark]
4-0 Karim Benzema (68') - [Straffespark]
5-0 Luka Jovic (90+2') - Assist: Dani Carvajal

Det skulle ikke ta lang tid før den første scoringen kom på Bernabéu onsdag kveld, og unggutt Rodrygo var førstemann til å føle nettsus. Marcelo sendte innlegget på bakerste, Benzema styrte videre mot Rodrygo og unggutten scoret enkelt til 1-0. Snaut to minutter senere snappet Casemiro en ball, spilte frem Benzema som skjøt ballen i føttene til Kroos som styrte inn 2-0. Ved halvspilt omgang kom Hazard alene med keeper, og belgieren fintet han ut før han ble felt. Straffesparket tok kapteinen, og forsøket ble reddet, men grunnet VAR fikk han et forsøk til. Denne gang gjorde han ingen feil og satte inn 3-0. En drøy time ut i oppgjøret kontret Los Blancos fremover, og Modric mottok ballen i feltet før han ble felt, og igjen ble det straffespark. Karim Benzema gikk frem og var iskald fra krittmerket til 4-0. Noen minutter senere lå ballen i mål på ny, men scoringen til Jovic ble korrekt annullert grunnet offside. To minutter på overtid fikk serberen omsider sin etterlengtede scoring, da han headet inn 5-0. En god kamp fra Real Madrid, og under følger redaksjonens spillervurderinger. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (6): Har ikke veldig mye å gjøre i løpet av oppgjøret, men er trygg de gangene han må ut i aksjon. Redder skuddet til Oscar i første omgang, og gjør en god jobb på et skudd fra kloss hold i andre omgang. Som vanlig er han trygg i feltet, men holder på å gjøre seg bort ved å bruke for lang tid med ballen i første omgang. 

Dani Carvajal (7): Spiller en god kamp, både offensivt og defensivt. Får ikke veldig mange utfordringer defensivt, men dette betyr samtidig at han får mer rom å boltre seg i offensivt. Slår noen gode innlegg, og skaper noen gode kombinasjoner på motstanderne sin banehalvdel. Får med seg en målgivende pasning på Jovic sin scoring, og burde hatt en til på en pasning til Benzema. 

Raphaël Varane (6): Som resten av forsvaret så får han ikke veldig mange utfordringer onsdag kveld, men virker trygg og god de gangene han må gjøre noe. I tillegg er han solid i luftrommet både offensivt og defensivt, og burde stått på scoringslisten da Hazard spiller han på åpent mål. Slår også et perfekt innlegg mot Benzema, men ellers er pasningene så som så. 

Sergio Ramos (7): Kapteinen har full kontroll defensivt sammen med Varane de få gangene han blir satt på prøve, og som vanlig er han tryggheten selv i pasningsspillet. Ved halvspilt første omgang får vertene straffespark, og Ramos sender det første samme vei som målvakt går, men grunnet VAR får han en ny sjanse som han setter i mål. God kamp av kapteinen. 

Marcelo Vieira (7): Den brasilianske venstrebacken var som vanlig aktiv fremover i banen onsdag kveld, hvor han skaper gode kombinasjoner, slår gode innlegg og generelt er en trussel. Er tredje sist på den første scoringen, hvor han slår innlegget til Benzema. Defensivt blir han ikke satt på prøve en eneste gang, og han er solid i fasen hvor Los Blancos spiller seg ut fra forsvar. 

Federico Valverede (5): Løper mye, og gjør livet lett for de defensive spillerne til Los Blancos, hvor han bryter baller og fordeler den rundt seg. Markerer seg ikke noe spesielt denne kampen, men det er det heller ikke behov for da gjestene er utrolig tamme. Burde stått på scoringslisten da han ble spilt frem av Rodrygo. Byttet ut med et kvarter igjen å spille. 

Carlos Casemiro (7): Gjør akkurat den jobben han er satt til onsdag kveld, nemlig å bryte opp spillet til gjestene før de kommer i rytmen og skaper farligheter. Er aktiv i duellspillet, og gjenvinner ballen med en gang den er mistet, hvilket blant annet fører til scoring nummer to. Gjør en meget solid innsats, mye av det som gjøres er "usynlig", men alt i alt en god kamp. 

Toni Kroos (8): Tyskeren er virkelig i form om dagen, og leverer solid kamp etter solid kamp. Fordeler ballen med bravur, blir med offensivt så ofte han får muligheten og virker til å trives utrolig godt sammen med Valverde og Casemiro "bak" han på banen. Scorer kampens andre mål da Benzema skyter ballen i beina på han, og har i tillegg et par gode skudd samt flotte innlegg. 

Rodrygo Goes (7): Unggutten gjør det igjen! 18-åringen scorer etter seks minutter på banen da han er på rett sted til rett tid på pasningen til Benzema. Scoret etter kun et minutt mot Osasuna, og gjør det etter seks minutter i dag. Utenom dette er han livlig offensivt, og har en pasning til Valverde som burde vært mål. Har noen flotte finter, og jobber knallhardt om han mister ballen. Flott kamp av unggutten. 

Karim Benzema (8 BB): Målscoreren ble tilretteleggeren i dag, og han viser frem gamle takter hvor han har målgivende pasning både på scoring nummer en og på nummer to. I tillegg er han svært aktiv med flere gode kombinasjoner både med Hazard og Rodrygo, samtidig som han har noen gode skuddforsøk bl.a. et som ender i stolpen. Scorer rett før han byttes ut på straffespark, og får banens beste fra vår redaksjon i kveld. 

Eden Hazard (8): Belgieren begynner å bli varm i den hvite trøya nå, og leverer igjen en god kamp. Er sammen med Benzema involvert i den meste som skjer offensivt, enten det er å hoppe over en ball, eller spille en medspiller opp i en god posisjon. Hazard er fjerde sist på scoring nummer en, og lager straffesparket som leder til mål nummer tre da han finter ut keeper. Spiller i tillegg Varane på "åpent mål", men franskmannen er ikke helt med på notene. God kamp. 

Innbytterne: 

Luka Modric (6): Kroaten får sine første minutter tilbake fra skade, og skuffer ingen den tiden han er på banen. Trygg med ballen i beina, og er en pådriver fremover i banen fra sin posisjon på midten. Kommer som et ekstra ledd i angrepet, og skaffer straffesparket som leder til 4-0. Godt innhopp av kroaten. 

Luka Jovic (6): Serberen kommer på banen, og har virkelig behov for sin første offisielle scoring. Bruker kun tre minutter på å heade et innlegg fra Carvajal i mål på flott vis, men selvfølgelig er han offside og scoringen blir annullert - igjen. Jobber godt, og et par minutter på overtid så er han der igjen, og på mesterlig vis header han inn sitt første mål for Real Madrid. Godt å se han få sin første nettkjenning. 

Isco Alarcón (5): Gjør et helt ok innhopp, men markerer seg ikke spesielt. Har et godt skudd som blir reddet av gjestene sin sisteskanse hvor han muligens burde spilt en medspillere i stedet. Får et drøyt kvarter, og gjør seg ikke bort, selv om han ikke markerer seg nevneverdig. 

Hvem syns du var banens beste? 

Pmn6