Extra large untitled
FORNØYD: Zidane hadde all grunn til å smile etter dagens kamp.

Zidane: - Vi trengte en seier som denne

Zinedine Zidane var veldig fornøyd etter 5-0 seieren mot Leganés på Santiago Bernabéu. "Vi startet veldig bra, scoret to mål og det gjorde kampen enklere for oss", uttalte Zidane.

Zidane snakket med pressen på Santiago Bernabeu etter den imponerende seieren over Leganés. Franskmannen hadde følgende å si om kampen.

Vi startet veldig bra, scoret to mål, og det gjorde kampen betraktelig enklere for oss. Jeg er usikker om det var vår beste kamp denne sesongen, men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Vi holder nullen og scorer fem mål. Vi må være fornøyde og ta med oss det positive videre.
Det er en stund siden vi scoret fem mål. Noen tror at dette er vårt toppnivå spillemessig, jeg gjør ikke det, men vi må være fornøyde. Vi trengte en seier som dette, og når du starter med å score to mål, gjør det kampen enklere. Intensiviteten holdt seg i andre omgang, og innbytterne gjorde gode innhopp. 

Et mål og to assist for Benzema

Jeg tror han blir lagt merke til. Du må vise det med jevne mellomrom, og han gjør det alltid langt utover målscoringen, noe som er viktig for ham som Real Madrids nummer ni. Det jeg liker med Benzema er hvordan han tar kontakt med lagkameratene. De tre som spilte i angrep var gode i dag, det var ikke en av de som stjal showet. Det var konstant bevegelse og jeg er ikke overrasket over hvor godt Benzema spilte, han er anerkjent av mange her.

Valverde

Han er i laget av en grunn. Han viser hvilken viktig spiller han er, vi tenker på fremtiden hans og han er veldig god allerede. Han spiller, får erfaring og gjør en veldig god jobb. Det som imponerer meg er at han fysisk er veldig bra, han er hurtig og full av kraft. Når han går for en ball, defensivt eller offensivt, er han ekstremt kraftig.
Vi er glade fordi alle jobbet for hverandre. Når du får spilletid, må du benytte anledningen. Det gjorde Valverde, Rodrygo og jeg er veldig glad for Jović sitt innhopp. Han er alltid ute etter mål og scoret et flott mål, vi er glade på hans vegne.

Vinicius Jrs fravær

Det skjer ikke noe spesielt med Vinicius. Han er en god spiller, akkurat som resten av dem, og nå var det hans tur til å bli tatt ut fra troppen, men det betyr ikke noe. Jeg kommer til stole på ham akkurat som jeg gjør med de andre og forrige sesong var ikke Hazard her. Han må fortsette å jobbe fordi jeg kommer til å gi ham tillit, og han vet det. Det er litt tøft å bli stående utenfor troppen, og det gjelder alle, ikke bare Vinicius. Å ta ut en tropp og vrake fire av dem ute er veldig tøft for meg.

Isco

Jeg ser han er veldig motivert, han jobber veldig hardt for å komme seg i form og er engasjert. Han vil spille og når han får sjansen gjør han alt for å få mest ut av dem, og det er alt jeg har å si.

Favorittprestasjon

Jeg er fornøyd med kampen vår i Vigo og kampen vår her om dagen i Champions League, hvis jeg må komme med to eksempler.

Rodrygo

Han er en del av troppen, og jeg regner med ham, akkurat som med resten av dem.
Pmn6