Extra large rodrygoo
IMPONERTE: Rodrygo imponerte på ny, og spilte en god kamp mot tabelljumbo Leganés.

Rodrygo: - Vi avgjorde kampen tidlig

Rodrygo, Casemiro og Carvajal møtte pressen etter 5-0-seieren mot Leganés.

Det ble en svært komfortabel kveld på jobben for Real Madrid-spillerne når Leganés kom på besøk, og ble sendt hjem med et 5-0-tap i bagasjen. En slik kamp trengte Bernabéu-publikumet og forhåpentligvis vil dette gi spillerne mer selvtillit inn mot de to neste hjemmekampene mot Real Betis og Galatasaray. Etter kampen møtte Rodrygo, Casemiro og Carvajal pressen.

Rodrygo:

Vi visste at vi skulle spille mot et godt lag, og det var viktig for oss å score flere mål. Vi klarte å gjøre kampen relativt komfortabel, og vi avgjorde tidlig. 
Jeg er i ekstase over de tingene som skjer med meg for øyeblikket. Alt skjer så raskt. Jeg har vunnet alles tillit, og jeg håper det kan fortsette slik. Jeg er glad uansett om jeg spiller ute til høyre eller venstre. Jeg startet kampen som høyreving, men det var perioder der jeg og Hazard byttet posisjoner. Jeg fokuserer på å spille, posisjonen er ikke så viktig for meg. 

Benzema

Han er en fantastisk spiller, og gir laget ro og selvtillit. Vi spiller bedre når han er på banen.

Casemiro:

Det var en spektakulær start på kampen. Alt vi hadde jobbet med på trening i løpet av uken, klarte vi å vise frem i denne kampen. Vi gjorde det treneren ba oss om, hadde kontroll på kampen fra første spark på ballen og vant til slutt komfortabelt.

Rodrygo

Vi må forholde oss rolige, og ikke legge for mye press på Rodrygo. Han er bare 18 år. Han er en del av troppen og er en viktig spiller, akkurat som alle andre som er her. Han vokser raskt og viser hvilken fantastisk spiller han er. Treneren har innsett at han er en viktig spiller, og presterer bra hver gang han får sjansen. Han kontrollerer spillet veldig bra, vet hva han må gjøre med ballen og har et godt blikk for spillet.

Vinicius

I Real Madrid må man kjempe for å få en plass på laget. Vinicius er en annen god spiller som jobber hardt for å få spille. De må kjempe for plassen på laget. Det å spille for Real Madrid krever hardt arbeid. Vinicius og Rodrygo er gode venner, som kjemper om en plass på laget. Det er til klubbens fordel.

Hazard

Han trenger ikke å bevise noe som helst. Han er en fantastisk spiller. Han blir stadig mer involvert i spillet, og begynner å danne en god forståelse på banen med Benzema og resten av laget.

Straffetakere

Førstevalget vårt er Sergio Ramos, og navn nummer to på listen er Karim Benzema. Vi har et slags system på dette som må respekteres.

Bale

Treneren snakket om det i går. Klubben har gitt han permisjon til å reise, og når han er her jobber han dedikert. Han er en god spiller, og er ekstremt viktig for oss. Han var i garderoben i kveld, og vi regner med han når han er klar til å spille igjen.

Carvajal:

Jeg gjør det bra, og er mye involvert offensivt. De målgivende pasningene er belønningen for den jobben. Det viktige for oss i denne kampen var å ta tre poeng. Vi visste at det var en viktig kamp foran våre supportere. Alt gikk bra. Den forrykende starten på kampen var nøkkelen til denne seieren.
I starten av kampen så utklasset vi Leganés, og når man leder 3-0 til pause så er det vanskelig for det andre laget å respondere. Vi løp og presset dem fra start til slutt. Vi var alle gira på å spille, siden El Clasico hadde blitt utsatt.

Rent bur

Vi klarte å spille som en enhet i dag, og det er noe vi må jobbe videre med. Vi må gå inn i hver kamp med målsetting om å holde nullen.
Vi har tre dager på oss nå før det blir en ny kamp foran våre fans. Det blir viktig å holde det gående, vi går inn i en travel periode nå.
Pmn6