Extra large jovicc
ENDELIG: I midtuke-kampen mot Leganés satt endelig serberens første scoring i Real Madrid-trøyen.

Jovic: - Jeg håper folk kan stole mer på meg

Luka Jovic reflekterer over den tøffe starten han hatt på Real Madrid-karrieren.

Den serbiske spissen ble hentet inn for 60 millioner euro etter å ha vært en av Europas beste spisser i Eintracht Frankfurt forrige sesong. Til nå har han slitt i Real Madrid-karrieren, og det skulle ta mange kamper før han endelig fikk sin første scoring for klubben i midtuke-kampen mot Leganés. Nylig har han i et intervju reflektert litt over starten han har hatt i den spanske hovedstaden.

Det har ikke vært enkelt. Jeg har forventet så mye av meg selv, og vært under et vanvittig press. Jeg har likevel alltid hatt tro på mine ferdigheter, og visste at det var et spørsmål om tid før det første målet skulle sitte. Det føles godt å ha fått et mål, og jeg føler meg lettet og glad. Det er en start, og jeg håper å hjelpe Real Madrid til å nå sine mål med mine scoringen i fremtiden.

Zidane

Det som ga meg mye motivasjon var ønsket om å vise lederne av verdens beste klubb at de gjorde rett i å hente meg. Jeg har følt på støtten til de som har vært nær meg, og Zidane har sagt at målene vil komme når tiden er inne. Det har vært vanskelig, men mine kollegaer og treneren har aldri tvilt på meg. Det har ikke vært enkelt å lese alle disse artiklene i media. Jeg håper folk kan stole mer på meg, og at jeg vil levere målene etter hvert.

Vraket fra landslaget

Spør treneren. Legen vår skrev at jeg kunne trene privat for å raskt bli frisk. Det er ikke slik at alle skader krever flere måneder på sidelinjen. Jeg ble bra igjen ganske raskt, men var ikke i stand til å spille mot Luxembourg. 
Pmn6